Nye sex noveller sex klubber

nye sex noveller sex klubber

Da hadde et annet par kommet til, og mennene gikk over til å gyve løs på henne i stedet. Med skjelvne bein og håret stivt av sperm, tok jeg meg et velfortjent pusterom i baren. Etter hvert registrerte jeg et nytt par i trappen, og jenta, en sexy og stolt blondine, sendte meg et beskjedent, men lystent blikk. Jeg tok først en ny sigarett og så fulgte jeg etter.

Paret var allerede i gang med forspill, og rundt dem sto et titalls menn og så på. Jeg begynte å slikke henne. Som om jeg hadde gjort et hemmelig tegn, flokket mennene seg rundt oss som en bisverm. Jeg var igjen omgitt av lem og hender over alt, men ingen ansikt.

Da jenta hadde fått orgasme, lå hun utslått mellom putene og pustet ut og fniste sammen med mannen sin. Jeg trivdes for så vidt, så jeg ble stående på alle fire, og fikk meg nok pulings til å bedekke hele Ottar. Det lå rene hvite håndklær over hele huset, så etter akten tørket jeg meg ren og tok en pause i baren.

Menn så på meg og nikket, og jeg lurte på om noen av dem hadde pult meg eller kanskje kommet i munnen min. Da jeg forlot baren fulgte de på nytt etter som lydige små barn.

Siste runde besto av meg og de siste fem-seks mennene til stede, og endelig var det en som prøvde å ta meg bakveien! Med én foran, én bak og én i munnen, avsluttet jeg kvelden i en stormende orgasme.

En merkverdig ordknapp taxisjåfør kjørte meg til hotellet mitt, mens bilder, tanker og store mengder adrenalin strømmet gjennom det øre hodet og den møre kroppen min. Jeg var sår, brisen, glad og veldig fornøyd.

Det var tross alt min aller første gangbang. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd. Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Hyttetur "mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet.

Fuktproblem "De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Kassaoppgjøret "Det var tydelig at han likte behandlingen både på lyder og kroppsspråket. Hyttetur med ny vri "Pikken til Håkon, som nå også var knallhard, lå oppover ryggen til Einar og pulserte kraftig. En første gang for så mangt "Det var så trangt, men deilig.

Kassaoppgjøret "Hun kunne se at pikken hans pulserte under buksestoffet idet han begynte å slikke i seg saftene hennes og lot tungen gli i mellom og rundt de Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn i hvert støt så det klasket høyt i hele stua.

Første møte "Kari gjengjeldte nytelsen, ved å forsiktig stryke over kroppen til Ida, aldri hadde hun tatt på en kvinnekropp før. Sexgudinnen fra tallet "Hun slikket på to av fingrene sine før hun beveget hånden sin sakte opp bak ballene mine. Det er også store utgifter i bl. Etter konserten There is no excerpt because this is a protected post. Et fint møte Dagen va kommen , eg kjente hele kroppen va oppstemt å spent. Eg hadde gleda meg lenge te møte med denne flotte damen , det va så lenge siden , hu va [ Nuru-Massasjen — En Sexnovelle   Jeg var på ferie i utlandet og bodde på et ganske fint hotell.

Jeg hadde lengtet lenge etter et slik opphold, da det hadde vært en stund siden jeg [ Bundet i min seng!

Historisk I de fleste bøker som er skrevet de siste år som omhandler menneskets sexliv gjennom tiden, antas det at helt fra huleboernes tid har de som har hatt sex trukket seg vekk fra de andre og fortrinnsvis gjort det innerst i hulen i mørket.

Dette synet er i tråd med vår moral, men har ingenting med virkeligheten å gjøre. I fra alle tider og i alle kulturer finnes det skildringer og henvisninger til en eller annen form for gruppesex. Vitenskapen har hele tiden vist til at det dreier seg om avvik, rituelle anledninger eller fantasier. Vel, om vi våger å se på virkeligheten og la moralen med hva vi mener er rett og galt ligge, så kanskje vi kan se litt på hvordan ting virkelig var i de gamle tider…. Et enkelt faktum som burde få en klokke eller to til å ringe er dette: Når europeerne for første gang reiste til Asia, ble de møtt og tatt med på en sexorgie som i følge historien savner sidestykke.

Det samme skjedde når de første Europeerne satte sin fot på amerikansk jord. Det gjentok seg i Afrika. Hver eneste indianerstamme syntes å ha praktisert fri sex, historier om de første misjonærene som ble ønsket velkommen av høvdingen og som fikk «låne» hans kone om natten som et tegn på gjestfrihet florerer… Handelsreisende til Kina tok for seg, til og med de første slavehandlerne ble ønsket velkommen med sex… Historiene kommer fra samtlige kontinenter.

Så hvordan kan vi våge å si at «slik og slik er det» når det beviselig ikke er slik i noen verdensdel med unntak av Europa?

Er vi virkelig så frekke at vi våger å påstå at det moderne mennesket kommer herfra og at alle andre driver med ting vi aldri ville gjort? Det er en vanlig oppfatning at en kvinne holder seg til én mann for på den måten å forsikre seg mot at andre menn skal skade hennes barn.

Logikken sier at en enslig kvinne med barn er utsatt, siden en ny mann ikke nødvendigvis vil føle noe bånd til en annen manns barn og derfor kan finne på å skade det. Derfor var det mest praktisk å holde seg til én. Monogami, den formen for samliv vi helt uten noen form for bevis har antatt at våre forfedre har praktisert. Men det finnes en annen teori, som er langt mer kontroversiell, men som støttes opp av de tidligere artiklene i denne serien og en mengde forskningsresultater nemlig at kvinnen har sex med ALLE menn i stammen.

At kvinnen har sex med alle mennene i stammen har en rekke fordeler, for det første vil alle menn føle at barnet er deres og at de har et ansvar for å beskytte det. Det er slik det fungerer f. For det andre vil det, iht. På den måten vil barnet bli sterkere og evolusjonen vil kunne fortsette. For det tredje vil sex knytte bånd i stammen og konflikter innad vil bli kraftig redusert. Et par spørsmål man ikke kan unngå å stille er: Paret var allerede i full gang.

Han tok henne bakfra, og vi sto og så på. Det var tydelig at hun var sjefen. Hun likte å bli sett på, og inviterte kun noen få utvalgte menn til å bli med.

Jeg klatret opp i den andre enden av den digre senga som fylte hele rommet. Jeg rakk ikke en gang å innta kom-og-ta-meg poseringen, før mennene begynte å flokke seg. Innen det var gått 15 sekunder, var jeg fanget i midten av en hel horde nakne menn, og jeg kunne ikke unngå å fnise litt. Jeg sto på alle fire og de sto på knærne, med hele stoltheten struttende imot ansiktet mitt. Bak meg begynte de å ta meg etter tur.

Under meg var det noen som slikket. Det hele var utrolig snålt. Siden jeg sto på knærne hadde jeg en veldig innsnevret utsikt, og det eneste jeg kunne se var en håndfull solbrune hoftepartier med tilbehør. Selv om jeg delte munnen og hendene mine broderlig med alle lemmene i synsvidde , så ante jeg ikke hva som satt fast på hvilken mann. Det interesserte meg heller ikke så mye. Jeg sugde og runket et utall kukker og kjente hvordan hele artilleriet byttet på å ta meg bakfra.

Det var en helt utrolig opplevelse. All kjønnslig kontakt skjer selvfølgelig med kondom, og alle er heldigvis veldig nøye på akkurat det. Jeg aner ikke hvor mange som pulte meg, men etter cirka 45 minutter trengte jeg en ny oppkvikker. Jeg rullet over på ryggen og gestikulerte tydelig at jeg trengte en time-out. Da hadde et annet par kommet til, og mennene gikk over til å gyve løs på henne i stedet.

Med skjelvne bein og håret stivt av sperm, tok jeg meg et velfortjent pusterom i baren. Etter hvert registrerte jeg et nytt par i trappen, og jenta, en sexy og stolt blondine, sendte meg et beskjedent, men lystent blikk. Jeg tok først en ny sigarett og så fulgte jeg etter. Paret var allerede i gang med forspill, og rundt dem sto et titalls menn og så på. Jeg begynte å slikke henne. Som om jeg hadde gjort et hemmelig tegn, flokket mennene seg rundt oss som en bisverm.

Jeg var igjen omgitt av lem og hender over alt, men ingen ansikt. Da jenta hadde fått orgasme, lå hun utslått mellom putene og pustet ut og fniste sammen med mannen sin.

nye sex noveller sex klubber

Nye sex noveller sex klubber -

Jeg dro opp buksesmekken hans og fisket ut pikken hans og runka han sakte. Jeg fortalte dem litt mere om fantasier og tanker rundt dette som jeg og min kone hadde. Sommer 0 Gruppesex. Vi satt i bilen, skal vi eller skal vi. Tja, hun hadde jo gjort det før og plassen hun lå på var jo nokså skjult, så en finger glir lett ned i sprekken. Han førte hånden oppover mot musa. Latteren fra ungdommene høres i bakgrunnen. Vi så på hverandre anerkjennende og kjente at pulsen steg ett hakk. Historisk I de fleste bøker som er skrevet de siste år som omhandler menneskets sexliv gjennom tiden, antas det at helt fra huleboernes tid har de som har hatt sex trukket seg vekk fra de andre og fortrinnsvis gjort det innerst i hulen i mørket. Jeg begynte å slikke henne. Kjemi var veldig viktig, at vi var Innen det var gått svenske sexfilmer brasiliansk voksing majorstuen sekunder, var jeg fanget i midten av en hel horde nakne menn, og jeg kunne ikke unngå å fnise litt. Når europeerne for første gang reiste til Asia, ble de møtt og tatt med på en sexorgie som i følge historien savner sidestykke.

0 thoughts on “Nye sex noveller sex klubber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *