Wevibe cupido

wevibe cupido

Den er enkel å bruke og den gir dere anledning til å kontrollere hverandres We-Vibeprodukter der og da. Sammen med de forhåndsinnstilte vibrasjonsmønstrene og de mønstrene du selv kan lage er det kun fantasien som setter grenser for hvordan dere kan leke sammen. Vi er ganske så sikre på at du og din partner kommer til å ha mye moro med Ditto, gang på gang.

Ditto egenskaper Kraftige og rause vibrasjoner som både fungerer for par, men også for deg som vil leke litt for deg selv. Pluggen er prosent vanntett slik at du kan leke med den når og hvor du vil og den er lett å rengjøre. Pluggen sier selv i fra når den begynner å gå tom for strøm slik at du kan lade den, og den er klar når du selv er klar.

Med fjernkontrollen kan du endre både vibrasjonsmønster og intensiteten på vibrasjonene der og da. Pluggen er oppladbar slik at du slipper hele tiden å kjøpe nye batterier, det gjør den også øko-vennlig og praktisk. Hver oppladning gir deg to timer med vibrerende spennening.

We-Connect app-en gir deg muligheten til å kontrollere Ditto fra hvor som helst, du kan lage dine egne vibrasjonsmønster og leke med flere We-Vibe-produkter samtidig.

Fjernkontroll som styrer både intensitet og vibrasjonsmønster. Bruksanvisning som gjør at du kommer fort i gang. We-Vibe glidekrem fra Pjur 2 ml. Nexus Revo Stealth med fjernkontroll. Med sin beskjedne størrelse og vekt er We-Vibe også ideell for håndvesken og reisen. Siden den er oppladbar, blir det heller ingen ledninger å holde styr på.

Motorene er så stillegående at ingen hører om du tar den med på en deilig tur på byen, bussen eller kontoret. Materialet er av hud- og miljøvennlig silikon. Vibreringsstyrke og -modus styres med fjernkontroll. We-Vibe lades med USB-kabel som er inkludert. We-Vibe må lades to timer før den brukes første gang! Når den er fullt oppladet kan den gi deg inntil 90 minutter med nytelse. Tor 2 Vibrerende penisring - Grønn. En tur i fryseboksen. Vibrator med strategisk plassert oppstoppernese.

Kraftig med ti stimulerende rytmer Oppladbar: Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Panel Cupido som e-blad. Er du klar for å eksperimentere litt med varme eller kalde opplevelser, er denne noe for deg!

wevibe cupido Siden den er oppladbar, blir det heller ingen ledninger å holde styr på. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Dogging i norge real cuckold Annonsering. I søk-feltet kan du søke på wevibe cupido eller innhold i varebeskrivelser. G-punkt, klitoris samt penis ved vaginalt samleie Mål: Kraftige og rause vibrasjoner Ditto har mer enn ti forskjellige vibrasjonsmønster, og ved hjelp av We-Connect app-en som du kan laste wevibe cupido på din egen smarttelefon kan du også lage egne vibrasjonsmønster som passer massasje tantra escort harstad deg eller din partner.

Wevibe cupido -

I menyen nedenfor kan du søke på søkeord. Inntil 60 minutter - Stand by: Siden den er oppladbar, blir det heller ingen ledninger å holde styr på. Det nye designet på g-punkt-stimulatoren gir bedre stabilitet ved bruk under samleiet og øker dermed utbyttet for begge wevibe cupido. En vibrator som passer like godt vaginalt som analt med sin naturlige passform. Pluggen sier selv i fra når den begynner å gå tom for strøm slik at du kan lade den, og den er klar når sex fortellinger norske amatører sex selv wevibe cupido klar. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido?

Se leverandørens informative presentasjon av den nye We-Vibe 4 Plus engelsk! We-Vibe 4 Plus er som We-Vibe 4 spesiallaget for at den skal kunne brukes av elskende par, og er med sine to motorer én for g-punktet og én for klitten en sikker orgasmefremmer. We-Vibe plasseres ved samleie inne i vagina og vil være til glede og nytelse for både ham og henne. Det nye designet på g-punkt-stimulatoren gir bedre stabilitet ved bruk under samleiet og øker dermed utbyttet for begge partnere.

Med sin beskjedne størrelse og vekt er We-Vibe også ideell for håndvesken og reisen. Siden den er oppladbar, blir det heller ingen ledninger å holde styr på. Motorene er så stillegående at ingen hører om du tar den med på en deilig tur på byen, bussen eller kontoret. Materialet er av hud- og miljøvennlig silikon. Vibreringsstyrke og -modus styres med fjernkontroll eller med egne app fra smartphone-kontroll. Se faktainformasjonen i spalten til høyre! We-Vibe må lades seks timer før den brukes første gang!

Når den er fullt oppladet kan den gi deg inntil tre timer med nytelse. Lelo Glidekrem - ml. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido?

Cupido Panel Cupido som e-blad. Om Cupido Cupidos manifest Cookies. Copyright © Cupido. Silikon ikke Fifty Shades - Butt Plug. Fifty Shades - Restraints Kit. Cupidos lille anal-ABC vil vise deg mange muligheter til å nyte, alt fra nuss til fist i baken, uten at det må være vondt eller grisete. PIRRE Det aller enkleste er å inkludere Banke på med fingertuppen, eller holde fingeren stille mot åpningen og så dirre som en vibrator.

Kile med en negl, så vidt innenfor. Stronic Eins representerer en ny generasjon sexutstyr som til forveksling ser ut som en vibrator. Men med ny innovativ teknologi er vibrasjonene erstattet med pulserende bevegelser som skaper kraftige bølger som sprer seg gjennom kjønnsområdene. De kraftigste bølgene oppstår når Stronic Eins kjøres.

Posts navigation 1 2 Next page. Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering.

0 thoughts on “Wevibe cupido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *