Norske sex noveller nakne damer på stranda

norske sex noveller nakne damer på stranda

Venninna mi med bøttehatt og milelange bein på toppen av ein stige, topplaus, malar huset. Eller meg i truse og ingenting anna, tek blåskjell på eit skjær i midten av september.

Verda går av og til bakover. Tar ofte naken badstu med vennepar,ingen problemer med det. Par betyr vel som oftest begge kjønn. I mine yngre år var ikke toppløst nakent, men helt naturlig når en skulle sole seg. Jeg reagerer overhode ikke på at kjæresten eller andre soler seg toppløst. Hender typen er naken foran andre mennesker i forskjellige situasjoner, ja. Tenker ikke noe over det, han må vel få lov å være så mye naken som han bare ønsker.

Joda, jeg har opplevd mange ganger at kjæresten min har vært både toppløs og helt naken sammen med venner uten at noen av oss har reagert noe spesielt på dette.

Det var ikke noe seksuelt rundt dette og jeg kan ikke huske at jeg noen gang ble noe spesielt opphisset av dette. Men dette er noen år siden nå og unge i dag har en helt annen holdning til slikt. Det virker som man blir mere og mere negativ til ikke-seksuell nakenhet og mer og mer liberal til sex og at den nakenheten som praktiseres i større grad er sex-fokusert. Hvis vi var en vennegjeng som gikk på tur i skog eller fjell så var det f. Jeg har inntrykk av at det er helt uvanlig i dag.

På en måte synes jeg vi var heldige som slapp å problematisere så mye rundt dette som det unge føler at de må gjøre i dag. Verden går i de mest uante retninger. I min ungdom var det mer vanlig med toppløs enn med topp.

Og lurer på, hva med oss naturister oppi dette? Noen som har noen nye historier her? Synes selv det er veldig "turn on" og prøver å få min samboer med på tanken. Er littbrar der i forhold til deg. Godtar ikke at kjæresten min viaeg seg frem for andre nei og sånn er hun selv også.

Hun skal være dekket til på stranden i bikini naturligvis hun sier det selv. Er ikke vits i at hun kler seg utfordrende for å fange oppmerksomhet når hun alt har min. Så enig, så enig. Samme her, rett som det var at vi jentene bare solte oss toppløse. Jeg synes alle jenter burde få vise sine pupper.

For det er fra min side bare bra med pupper på alle kanter. Jeg synes jentene skal bestemme selv! Hvis noen vil gå toppløs gjør de det å hvis noen ikke vil så er det helt greit! Hvis gutter skal ha rett til å sole seg toppløs, så må jenter også få lov til det. Hvis jenter IKKE får lov til å sole seg toppløs, mens gutter får lov til det, så er det undetrykking på jentene spør du meg. Det er ikke undertrykkelse, men seksualisering. Gutter har ikke pupper, jenter har pupper. Så ikke vær så barnslig, bare fordi du vil se pupper..

Dette om det er greit at jenter soler seg toppløs, kommer ann på personen. Hvis man virkelig vil sole seg toppløs på en offentlig strand så skal man jo få lov til det. En annen risiko , er at man må nå fortiden tenke over at folk har telefoner, og feile folk kan ta bilder og gjøre dumme feil.

Jeg vil ikke si meg fult enig at det er det sammen som at gutter og jenter gå toppløse. Gutter sine private «deler» er nedentil , mens jenter har sine «private deler» nedentil og brystet.

Der er som sakt , som man skal si at jenter soler seg toppløs og gutter dropper badebuksen. Det er derfor man har nudisstrand for folk som føler seg konfutalbel med toppløsheten. Eg har ingen bryster what so ever. Om menn som har større pupper en meg kan få lov til å gå toppløs på stranda kan vell eg og?

D e jo akkurat d samme som å se ned på noen for deres religion, eller? Det er jo ikke greit, pupper i dag har blitt et privat sted. Rart å si men det blir som blotte pikken sin bare at det er to klumper istedenfor. Det finnes folk som føler seg krenket av å se andres pupper også, Derfor går det uder blotting. Folk kan jo føle seg krenket av å se men I bar overkropp, men menn nei di kan jo umulig treng å dekk seg til eller?

Må være uenig med deg der, pupper består av fett og kjertler til å produsere melk som gir næring og noen ganger silicon, en pikk brukes ikke til å gi babyer næring og er derfor ikke det samme. Det er jo bare et privat sted hvis du gjør det til det, hvis en jente vil sole seg toppløs kan ingen stoppe henne fra å gjøre det. Hva er problemet med pupper? Gi deg og slutt å være en pervo!!!

Gutter får ikke pupper og det er umulig å sitte begge likt!! Gutter har pupper de og, bare flate. Jeg er helt enig med ham! Hvis jenter vil sole seg toppløse og slippe skillet så burde de få lov til det! Men det er mange gutter som har "mannepupper" på grunn av flesk. Hvis alle jenter må dekke seg til, bør vel de det og? Det blir jo det samme. Mannepupper er ikke seksuelle! Og hvis du mener at pupper ikke er seksuelle så lever du I en annen verden!! Ja veldig seksuelt med fett og kjertler Pupper er seksualisert ja, men det er kun i visse settinger.

Noe annet å ligge på stranden å sole seg, enn å ligge i sengen å kose seg. Jeg G18 tenker aldri på det som seksuelt når jeg ser jenter toppløs på stranden. Det er utrolig digg ja, men det synes jenter om gutter med fine pupper og sixpack også. Sixpack er forsåvidt like seksualisert som pupper, bare at ingen lager ett problem av det. Jente pupper er seksuelle,menn pupper er ikke det.

Derfor får gutter låv og ikke jenter Helt enig med henne,slutt å være pervoer! Pupper er ikke seksuelle objekter. De er der for å mate babyer, men jeg regner ikke med du forstår for du er like hjernevasket som idiotene verden som har over seksualisert pupper og den kvinnelige kroppen i så lang tid.

Så man kan velg kordan puppa så ska ver seksuelle og kordan som ikke ska vær. Det e tåpeligt, dame puppa e der for å mate en baby, då burde jo munnen kanskje vær seksuell men bare dame munnan ikke Sant. Tenker du mye på terror? Hva gjør våren med deg? Hvordan syns DU det er å være ung i dag? Hva skal til for at DU bruker stemmen din ved neste valg?

Hvordan har sommerferien vært? Er det lett å være ung og homofil? Blir du redd når du ser nyheter om krig, uroligheter og store naturkatastrofer? Hvilke voksne er lettest å prate med? Hva ville du gjort som verdenshersker? Bør åringer ha stemmerett? Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Hva drømmer du om? Er du engstelig for de raske klimaendringene Sett eller selv opplevd vold mot unge homofile? Hva gjør deg skikkelig forbanna? Er du et godt forbilde?

Opplevd problemer når du har kjøpt noe, og trenger tips? Hører du på podcast? Kjøper du dyre gaver? Hvor mye penger bruker du på russetiden? Er du opptatt av å alltid ha den nyaste modellen av mobil, pc og liknande? Har du oversikt over kor mykje pengar du brukar?? Kva bruker du pengane dine til? Får du lommepengar heime? Er det kjøpepress der du bur? Sjekker du priser på nettet før du handler? Har du gjort kjøp du angra på? Hva slags magasiner leser du? Hva bruker du mest penger på? Har du råd til den fritidsaktiviteten du ønsker?

Kan ungdom være fattige selv om de har smarttelefon? Opplever du at foreldrene dine krangler? Føler du at du og familien din er fattige? Føler du press hjemmefra? Kvifor trur DU at fleire får hjelp av barnevernet? Skilde foreldre - positivt eller berre stress? Kven er din viktigaste støttespelar? Hva betyr det å være fattig i Norge? Skal du på ferie med foreldrene dine i sommer? Hjelper du til heime? Liker du at foreldrene dine setter grenser? Korleis løyser de konfliktar i familien din?

Skal du konfirmere deg i år? Har du lært om barnekonvensjonen på skolen? Er det å slå noen i ansiktet vold? Har du gjort noko du angrar på? Er du for eller imot kriminalisering av sexkjøp? Har du sett eller opplevt noko form for vald? Har du nokon gong stålet noko? Sliter du med å sovne om kvelden, og i tilfelle hvorfor? Er det greit at jenter soler seg toppløs? Hva spiser du på skolen? Hvor ofte tygger du tyggis? Føler du deg presset til å debutere seksuelt? Hva fører til mest kroppspress? Har du vært deppa eller bekymret den siste måneden?

Hvis du sliter og trenger hjelp fra noen i hjelpeapparatet — hva er da viktig for deg? Hvem vil du helst søke hjelp hos hvis du har det vanskelig? Hvem snakker du helst med om sex og egne grenser? Hva påvirker ditt valg av prevensjonsbruk mest? Hvordan finner du kunnskap om kjønnsorganet? Er du fornøyd med kjønnsorganet ditt?

Hvor vil du helst gå for å få resept på prevensjon? Hva synes du om røyking? Kjøper du usunn mat og drikke på grunn av reklamen? Røyker noen i familien din når du er tilstede? Har du problemer med søvn? Er det greit å ta på noen på rompa uten å få lov? Har du hatt sex uten å ønske det? Er størrelsen på puppene viktig? Hvordan bør reglene være for abort?

Når er det OK å ha sex med en ny partner? Hva syns du om porno? Uansett, jeg har tenkt at han bare er en sleivete, men harmløs fyr. Jeg tror håper imidlertid at jeg hadde reagert dersom jeg visste det jeg fikk vite i går av en annen av hans elever — nemlig at han en gang sa til henne: Heids has a new boyfriend.

Han refererte til sitt aktive sexliv med Masha mer enn én gang. Interessant informasjon å ha med seg, med tanke på at Masha helst trente i kort trøye og hipster-stringtruse. Neste dag startet yogaen. To elever hadde møtt opp. Læreren min var ikke fornøyd med oppmøtet, og var en tordensky etter timen. Jeg og Masha ble plassert på en plattform litt bak — meningen var at jeg skulle følge med på hva som foregikk — altså observere undervisingen.

Mens timen gikk sin gang, begynte jeg å lure på om dette var alt teacher trainingen skulle bestå av. At jeg observerte ham undervise.

Det er jo ikke mye til kurs, tross alt. Og ikke verdt 20 kroner for et treukers kurs. En helt urimelig sum, innser jeg i dag, men siden en jeg kjenner betalte omtrent det samme for sitt teacher training-kurs med YogaWorks, tenkte jeg at det var verdt det. Jeg skulle jo tross alt få privatundervisning. Jeg prøvde å spørre om hvordan han egentlig hadde tenkt å legge opp denne teacher trainingen — alt jeg visste var jo timeplanen for klassene han ville holde for folk i Tonsai.

Hvordan skulle det bli tid til å undervise meg? Han svarte at vi skulle ta alt det der senere. På tre dager ble jeg ikke noe klokere. Klassene gikk sin gang, skjønt det kom ikke så mange. Masha betrodde meg at han selvmedisinerte seg selv med alkohol om kveldene dette kom vel i tillegg til den daglige røykingen av marihuana , og at han ikke var til å være i hus med. Han satte Masha og meg i arbeid med å dele ut flyere med timeplan.

Han ville at vi skulle finne noen som kunne printe ut nye flyere. Da vi antydet at vi neppe kom til å finne det, ble han irritert og beordret oss til å sette i gang med det likevel. Selvsagt fant vi ikke noen med printer. Det var ikke første gang han ble irritert på meg. Alt på første hele dag i Tonsai måtte jeg til Ao Nang for å finne et middel mot tett øre på apoteket. Han hadde anbefalt ørelysterapi doctors are no good , men da jeg likevel dro, så han sitt snitt til å sende meg ut på noen ærender her vil jeg skyte inn at jeg hadde med en god del utstyr fra Norge til ham — det har jeg ikke fått penger for , noe som sendte meg rundt på en ganske lang tur i byen.

Jeg trengte også å sjekke en jobbmail, så jeg bestemte meg for å gjøre det og spise lunsj og kjøle meg ned før jeg dro ut igjen. Det nærmet seg tid for workshop i Tonsai, så jeg tekstet for å si at jeg ikke ville rekke den. Kort tid tidligere hadde han tross alt ringt og sagt at jeg måtte ta tiden jeg trengte, og han visste jo at jeg hadde måttet vente i to stive timer på båt i Tonsai.

Dessuten var jo dette kun en av mange workshops. Jeg måtte skynde meg til Tonsai igjen! Jeg prøvde å forklare at jeg fortsatt hadde ærender igjen, blant annet en jobbmail, men han avbrøt. Get your priorities right! Så jeg måtte gå uten lunsj, løpe til stranden og hoppe på en båt, spurte opp til bungalowen og skifte, og halse til studioet. Nå var jeg svimmel på grunn av varmen, og fordi jeg ikke hadde rukket å spise siden halv ni.

Vann hadde jeg heller ikke rukket å kjøpe. Klokken var 15, og workshopen skulle vare i to timer. Det viste seg at den varte i tre til de fremmøtte nybegynnernes fortvilelse , og på slutten så jeg nesten dobbelt. Jeg silsvettet og skled på matten, og fikk kjeft av læreren etter klassen fordi jeg ikke hadde bra nok matte med meg. Fordi jeg ikke hadde fått sendt jobbmailen i Ao Nang, og trengte desinfeksjonsmiddel og aloe vera betente vannblemmer og insektsstikk bestemte jeg meg for å neste dag dra over til Railay sammen med en jente jeg hadde blitt kjent med.

Der er det nemlig både strøm og pålitelig wifi. Vi avtalte å dra ved lunsjtider. Men da jeg sa det til læreren min samme morgen, ble han sint.

Da jeg innvendte at han ikke hadde nevnt noe om dette tidligere, og at jeg med vilje hadde lagt avtalen til et tidsrom hvor det ifølge den trykte timeplanen ikke var klasser, sa han at han hadde alltid hadde en dagsplan i hodet.

Jeg måtte konsultere ham i alle bevegelser. You always ask me when you wanna do something. Da jeg ytret forbauselse over at han ikke hadde sagt noe før, gjentok han at det var derfor jeg alltid måtte be ham om lov. Så ga han meg under tvil lov til å dra, samt noen ærender å gjennomføre i Railay.

Masha ble med — det var tydelig at hun trengte fri. Turen gjennom jungelen var bratt, lang og varm, og klassen neste morgen var nesten umulig å komme seg igjennom. Jeg var svimmel og kvalm, kroppen hadde hovnet opp, det prikket i hender og føtter, svetten silte konstant, og jeg fikk knivskarp hodepine hver gang jeg tittet oppover det hadde jeg hatt i noen dager, men ifølge læreren min var det ingenting å engste seg over.

Jeg ba om å få slippe ettermiddagens time — da sa han ja, og anklaget meg for å ha presset meg selv for hardt. Vanskelig å få det til å henge sammen med hans kommando om å delta i hver klasse, og you need to get more height in your jumps. På kvelden satte han seg ned med meg og forklarte meg at slik var Thailand — dette var en god lærepenge for meg.

Han var slett ikke overrasket over at jeg hadde det tøft. Alt det hadde han forventet. Dessuten betrodde han meg at han hadde problemer i blant, han også, men i motsetning til meg: I just deal with them. Det viktige var at jeg hele tiden holdt ham orientert om alt. Han var der for å hjelpe meg. Så sa han at det han hadde gjort de siste dagene, var å observere meg.

Nå kunne vi begynne å vurdere hvordan teacher trainingen skulle legges opp. Kanskje jeg kunne undervise Masha? Kanskje jeg kunne se på mens han underviste Masha? Jeg kunne trene på å gjøre fysiske justeringer på ham. Heaps of stuff we can do! Dagen etter klarte jeg ikke morgenklassen, klarte bare å slepe meg opp til studioet. Læreren sa at jeg ikke så frisk ut, men var mest opptatt av om jeg hadde med meg en bærbar ladeboks som han hadde sagt han ville låne. Det hadde jeg ikke — da ble han sint.

When I want something, you get it for me! I need that charger! Så ble jeg sendt tilbake til bungalowen for å hente den. Jeg ville nødig gi den til ham, da strømmen i Tonsai er høyst ustabil, og jeg var redd han skulle tappe den.

Jeg hadde begynt å skjønne at han tenkte først på seg selv, og så på seg selv. Men selv han gikk med på at jeg trengte lege prioritet nummer 2 etter den bærbare laderen og sendte Masha inn sammen med meg. Jeg er glad hun var med, for på dette tidspunktet var jeg både forvirret og apatisk. Vi dro til Samboon Polylinic, hvor jeg ble tatt rett inn til legen og lagt på drypp i to timer.

Jeg var alvorlig dehydrert, og legen fryktet dessuten at jeg hadde fått en infeksjon. Han hadde hatt to andre pasienter med samme symptomer som meg — de hadde begge besvimt, den ene på gaten, den andre i vannet.

Tilstanden min var ustabil, sa legen, og jeg måtte for all del ikke dra tilbake til Tonsai, hvor det ikke er aircondition. Jeg måtte ta inn på hotell i byen, slik at jeg kunne være helt i nærheten av klinikken. Forsikringsselskapet mitt betalte legeregningen og ordnet hotell til meg.

Det siste tok riktignok fem timer, og jeg holdt på å besvime på gaten — det endte med at jeg fikk mer behandling på poliklinikken på nytt. Her må jeg forresten benytte anledningen til å rose legen og sykepleierne opp i skyene.

Aldri har jeg fått så raskt hjelp hos en lege, aldri har jeg følt meg så ivaretatt, og aldri har jeg møtt hyggeligere helsepersonell. Verken hos fastlegen hjemme eller på Volvat har jeg opplevd maken, og i Norge later det dessuten til å være en lov mot at leger og sykepleiere får ha humor. Etter to dager og mye elektrolyttvann følte jeg meg litt bedre, men saken var klar, jeg kunne ikke fortsette oppholdet i Tonsai. For det første kunne jeg bli dårlig igjen, og for det andre var jeg så frastøtt av Anthonys oppførsel at det ikke kom på tale.

Jeg hadde innsett at læreren min var en helt annen enn den jeg trodde, og jeg hadde mailet en del med et par av hans tidligere elever. Historiene de fortalte meg var sjokkerende. Sammen nøstet vi i ting, og historier kom opp. Om pengelureri, sextrakassering, brudd på taushetsplikten, favorisering av elever, aggressivitet mot andre.

Det verste har jeg ikke selv opplevd, og mye var jeg ikke engang klar over — jeg innser at jeg var blant dem han favoriserte. Men nå som jeg nøster i alt jeg har opplevd med ham, husker jeg også mange slibrige episoder, noen av dem har jeg referert til tidligere i teksten. Og jeg husker mangelfull empati og stygt prat om både elever og ekskjærester, arbeidsgivere og andre yogalærere.

Dessuten har det gått opp for meg hvor drøyt det er at jeg har redigert nettsiden hans uten å få betalt for det. Han har jo selv tatt seg grundig betalt av meg.

Jeg vet forresten at han heller ikke har betalt firmaet som laget nettsiden for ham. De har ikke fått tak i ham, så de har mailet meg for å høre om jeg vet hvor han befinner seg. De mailene har jeg sendt videre til ham, uten respons.

Og enda en ting — jeg burde vel anse studioet i Tonsai som mitt. Det er jeg som har finansiert det. Da jeg kom ned, fikk jeg vite at det var ene og alene min kursavgift som gjorde at han kunne bygge det. For å avslutte historien — jeg bestemte meg for å reise hjem fra Thailand. Å fortsette oppholdet var vanskelig, for jeg fikk ikke tilbake kurspengene eller pengene for bungalowen.

Den eneste måten jeg ikke ville tape penger på, var ved å bytte flybilletten og reise hjem. Dessuten var jeg utslitt, og desillusjonert og skremt over lærerens oppførsel. Jeg sa først ingenting til ham om at jeg planla hjemreise — jeg forsøkte å holde ham på avstand. Han ringte og ringte og ringte, han ville vite om enhver av mine bevegelser.

Og han ville komme inn til Ao Nang — helst ligge over på hotellrommet, da han fant ut at jeg var blitt innkvartert på litt av et luksussted. Jeg unnlot å ta de fleste telefonene fra ham — jeg forklarte dessuten at jeg ikke kunne oppholde telefonen, pga forsikringsselskapet som stadig ringte meg. You should talk to ME!

Og så la han ut om hvordan jeg saboterte alt. Hvordan jeg ødela alt, ford jeg nektet å motta hjelp. Da jeg dro til Tonsai for å hente tingene mine, la jeg det til et tidspunkt hvor jeg visste han hadde klasse. Jeg ville skåne meg selv for å snakke med ham, for jeg vet hvor overtalende han er, og hvor lett han spiller på skyldfølelsen min. Masha hjalp meg med å pakke, og hun fulgte meg inn til Ao Nang. Da vi skiltes, gråt hun nesten, og sa at jeg trolig ikke var i nærheten av å forstå hvor mye hun kom til å savne meg.

Dessverre tror jeg at jeg skjønner litt av det — Masha har verken penger eller telefon, og Anthony bestemmer hennes bevegelsesmønster. En av dagene spurte han meg om jeg visste hvor hun var — jeg svarte at jeg trodde hun var på stranden. I told her not to go there today , sa han da. Jeg reiste fra Thailand en dag før datoen jeg oppga til Anthony.

Dette for å unngå at han oppsøkte meg i Ao Nang. Jeg slo av telefonen, og meldte ham ikke før jeg var på flyplassen i Bangkok. Da skrev jeg at jeg hadde reist, og at jeg ikke var eleven hans lenger. Etter en rekke anklagende meldinger skrev han dette:.

Legg merke til ordlyden. You are controlling, aggressive and moody. There are no underlying issues. I took care of my emotional and physical health and left. Just like other students have done before me. You label people as crazy, and both personal and professional relationships fall apart around you. You always blame others. Time to look in the mirror. So this is goodbye.

Det ble riktignok ikke goodbye —  da jeg kom hjem mottok jeg e-poster med dødstrusler fordi han hadde fått snusen i nettopp dette innlegget. Jeg anmeldte truslene til politiet og underrettet ham om dette, og DA ble det endelig stille.

Men hvorfor reagerte jeg ikke tidligere? Jeg hadde jo en magefølelse av at noe var galt, men jeg brukte mye energi på bortforklare ting, innser jeg nå. Og jeg begynte å stadig større grad å unnlate å fortelle ting til venner og familie. Det er lignende mekanismer som er i sving i parforhold hvor det er mishandling. Jeg har ikke noe svar på hvorfor jeg ble trukket inn, men jeg vet at jeg har vært utsatt for en dyktig manipulator, og at vi er mange som har latt oss lure.

Det er også mange som venter ivrig på neste gang han kommer til Norge. Derfor skriver jeg denne teksten. Jeg ønsker å advare andre mot å slippe ham innpå seg. For han er god til å komme seg innunder huden på folk.

Det er noe av det han kan best. Sjarmere og avvæpne, og gjøre alt for å hjelpe. I tillegg er han jo en dyktig yogalærer, og nå som jeg har snakket med andre om ham, vet jeg at han viste seg fra sin beste side overfor meg.

Før jeg satte meg på flyet hjem, lastet jeg ned en bok på iPaden — den er skrevet av en kognitiv terapeut som er spesialist på personlighetsforstyrrelser og manipulatorer. Understanding and Dealing with Manipulators , og der står det følgende om årsakene til at det ikke er lett å avsløre manipulatorer:. The tactics that manipulators frequently use are powerful deception techniques that make it hard to recognize them as clever ploys.

They can make it seem like the person using them is hurting, caring, defending, or almost anything but fighting for advantage over us. Their tactics not only make it hard for a person to consciously and objectively know their manipulator is fighting to overcome, but also simultaneously keep their victim unconsciously on the defensive. Most of us generally hate to think of ourselves as callous and insensitive people.

We hesitate to make harsh or negative judgments about others. Slik man også bør styre unna John Friend , Cameron Shayne , Bikram Choudhury og alle de andre yogalærerne som har hatt sex med, utnyttet eller forgrepet seg på elever.

Da jeg for noen måneder siden ble intervjuet i avisen Framtida , ble overskriften «En plukka blome». Ordentlig pikant, siden jeg blant annet snakket om sex. Mer spesifikt, synet på sex i kristenkarismatiske miljøer, siden det er et viktig tema i Spranget. Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe om kristendom og sex og sånn, og jeg skal egentlig ikke skrive så mye nå heller, men jeg vil gjerne dele en knakende fin sang som jeg kom over på Facebook i dag.

Den er gammel, helt fra tallet, men budskapet står ved lag i dag. I alle fall i visse miljøer. Her er den — på klingende kristiansandsk! Og hvis noen lurte — Kåre Skuland er en ordentlig person.

norske sex noveller nakne damer på stranda

Norske sex noveller nakne damer på stranda -

Det e tåpeligt, dame puppa e der for å mate en baby, då burde jo munnen kanskje vær seksuell men bare dame munnan ikke Sant. Festen ble deretter snakket om fra munn til munn og ble etterhvert ganske så kjent. Hva syns du om at alle skal veies i 8. Vi tar gjerne imot novellene dine, og publiserer flere nye hver måned. Har ungdom blitt mer puritanske de siste åra? Hva liker partneren best? Puppene til damene er jo bare større enn mennene sine Jeg ba om å få slippe ettermiddagens time — da sa han ja, og anklaget meg for å ha presset meg selv for hardt. Rart å si men det blir som blotte pikken sin bare at det er to klumper istedenfor. Dette er berre vår brystkasse! I dag trekker festen mellom og 30 ved hver fullmåne red. Hvordan er en god lærer? Posted April 26, edited.

0 thoughts on “Norske sex noveller nakne damer på stranda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *