Triana iglesias nude paradise hotel deltakere 2018

triana iglesias nude paradise hotel deltakere 2018

Familien min er fra ett sted i Spania som heter Asturias. Paradise Hotel ligger i ett helt fantastisk område i Mexico - og jeg synes Mexico er ett nydelig land. Programmet vises fra mandag - torsdag. Hva gjør deltakerne i helgene? Blir dette filmet og satt sammen til en episode? Vi spiller inn hver dag mens vi er i Mexico - dvs at vi ikke har "HELG" mens vi er under innspilling.

Vi har Mandag til torsdag - så rett på mandag igjen: Det er det ikke - hvert år tror deltagerne at de har klart å finne en eller to "blindspots" Men de i kontrollrommet ser ALT: Hvor mange kameraer har dere på Paradise Hotel?

Og hva gjør egentlig deltakerne utenfor den tiden som ikke vises på TV. For på TV ser det jo bare ut som de spiser frokost, henger mest parten av dagen, fester på kvelden, så sover. Ser jo nesten ikke ut som de spiser middag en gang. Tar de rett og slett å bare henger hele dagen, eller er det andre ting vi ikke får se? Det er ca 50 overvåkningskameraer som følger deltagerne hele døgnet. Det er en del som blir klippet bort - som for eks en vanlig middag - Frokost er ofte med fordi deltagerne da ofte snakker om det som har hendtr dagen før.

De som klipper programet velger ut det beste og mest relevante fra en dag - ogt setter det sammen til "dagens episode": Det har de siste dagene vært en "sangkonflikt" på hotellet. Er sangstemmen til Stian noe du kunne falt for? Og hvordan stiller du deg til allsang på fest? Hvis det bidrar til god stemning er det jo bare gøy. Jeg og noen i klassen lurer på om deltageren fra Paradise, bruker manus? Eller er det sånn at de sier alt det der. De bruker ikke manus De får lov å si det de vil - og det kommer jo ganske tydelig frem noen ganger Hei Triana, jeg er stor fan av paradise og ser på hver kveld: Uansett jeg bare lurer på om du liker kake?

Hadde vært kjempekult med svar! Jeg har ikke følgt med godt på Paradise i år, men har lest om at Nicklas skal gjøre comeback, hvor er han? Du får følge med - så kanskje han dukker opp snart ; Hilsen Triana Iglesias: Vil bare si at du er verdens vakreste og mest sjarmerende person: Er du av den oppfatning at deltakerne bare later som de er lei seg, når en annen deltaker forlater hoteller.

Jeg tror helt ærlig at de blir oppriktig lei seg De lever jo skjermet fra resten av verden mens de er inne i huset Da er det jo klart at alle følelsene de opplever blir forsterket ganske kraftig - og jeg tror de blir så glade i hverandre at de synes det er utrolig trist hver gang noen må forlate huset. Selvfølgelig er det noen som går bedre sammen enn andre, og da er de kanskje ikke alltid like lei seg for at det ryker noen de ikke fungerer sammen med - men når de viser at de er lei seg på tv - så er jeg nesten sikker på at de er det også.

Er dette heltidsjobb for deg den tiden det tar å spille inn serien, og over hvor lang periode spilles den inn? Synes forøvrig du er en sympatisk dame og gjør deg flott på skjermen. Det eneste jeg reagerte litt på, var at vi var pliktig til å møte opp på alt som har med «Paradise Hotel» å gjøre i ettertid. Jeg tenkte det kanskje kunne krasje med jobb og annet. VG har bedt advokat Thor-Arne Wullum studere kontrakten og si sin mening: Her er hans dom. TV3 opplyser til VG at de har en standardkontrakt som deltagerne må skrive under på.

De synes ikke det er betenkelig at deltagerne ikke mottar honorar i forhold til det de forplikter seg til. Husk på hvilken enorm eksponeringsmulighet man kan få når man er med i et program som dette, sier Line Vee Hanum, pressesjef i TV3. Mastiff tegner reiseforsikring, betaler vaksinasjon, skal skaffe eventuell nødvendig helsehjelp, oppfølging også videre.

Ansvarsbegrensningene ellers skal hindre at Mastiff blir ansvarlig for mer enn det som dekkes av forsikringene, dette er jo vanlig også når man for eksempel reiser på ferie med egen reiseforsikring, svarer Vee Hanum. Pressesjefen mener at det å være med i «Paradise Hotel» for de fleste deltagerne er en opplevelse for livet — og for mange et springbrett til videre karriere.

Og så er det selvfølgelig muligheten de har til å vinne Det skal man ikke kimse av. Har vi ikke fullt eierskap til opptakene, blir det heller ikke noe program. Eksperter advarer mot «The Voice»-kontraktene. Artikkelen fortsetter under videoen. Til tross for syv sesonger med «Paradise Hotel» har TV3 aldri gitt bot. Vee Hanum mener likevel at boten på Når det er sagt, så pleier ikke det å være et stort problem.

Deltagerne forstår selv at de vil forringe programmet om de avslører innhold, forklarer Vee Hanum. De aller første «Paradise»vinnerne i Men da benytter vi andre og mildere sanksjonsmuligheter og selvsagt dialog.

Det enkleste og beste er jo faktisk å ta en skikkelig prat med folk, sier pressesjefen. Livet etter «Paradise Hotel». På spørsmål om noen har valgt å trekke seg før innspilling etter å ha sett kontrakten, svarer Vee Hanum:. De fleste som trekker seg, gjør det fordi de har fått kjæreste eller jobb. VG har vært i kontakt med Mastiff, som ikke ønsker å uttale seg om innholdet i kontrakten, men viser til TV3.

Har TV3 mistet trash-grepet? VG Logo search Chevron down. Forside - Paradise Hotel.

Triana iglesias nude paradise hotel deltakere 2018 -

Jane Throndsen Sentralbord VG: Det er en del som blir klippet bort - som for eks en vanlig middag - Frokost er ofte med fordi deltagerne da ofte snakker om det som har hendtr dagen før. Data og nett Guider: Hver uke kan du få svar på spørsmål i nettmøter med Hallgeir Kvadsheim.

De får ikke betalt et eneste øre i honorar og gir fra seg alle rettigheter, mens TV3 sikrer seg retten til å tjene penger på deltagernes eventuelle berømmelse.

I går braket det løs med sesong åtte fra det omstridte hotellet i Mexico. Totalt kjempet om å få være med, og over 20 hadde hellet med seg. Det dukker altså opp flere enn dem som vises på bildet over. TV3 er tause om det nøyaktige antallet for ikke å avsløre spenningen. En ting er sikkert. Deltagerne må gi avkall på mye. VG har fått tilgang til en kontrakt fra to år tilbake og vet at det ikke er gjort nevneverdige forandringer siden da. I kontrakten kommer det tydelig frem at man ikke har mye å slå i bordet med når man først har signert.

Møttes igjen på festen mandag. Noen av punktene er ganske selvsagte. Over de fem tettskrevne A4-sidene garderer TV3 og produksjonskanalen seg blant annet mot at deltageren skal røpe innhold, spre sykdommer på hotellet eller være tidligere arrestert, siktet, tiltalt eller dømt.

Men det er bare begynnelsen. Deltagerne må skrive under på at de kan filmes i stuasjoner de ikke er klar over at de filmes, som når de er nakne. De er også forpliktet til å stille på et visst antall arrangementer og fester samt gi et stort antall intervjuer — i tillegg til at de i ett år etter at siste program er vist, må få skriftlig godkjenning fra TV3 før de opptrer i andre medier.

Samtidig må alle som skriver under på kontrakten, være innforstått med at « Materialet kan bli brukt på andre måter enn som en del av produksjonen », samt at Mastiff kan overdra sine rettigheter til tredjeparter — som igjen kan overdra til andre parter. Vi så hele Paradise Hotel-premieren blant annet med politisk kommentator i VG og to tidligere deltagere. Taushetsplikten gjelder i produksjonsperioden og «i fremtiden». Andre oppsiktsvekkende ting man signerer på, er at Mastiff kan endre på reglene underveis.

Det gis heller ingen garanti for når — eller om — serien faktisk blir vist. Dette skjer i kulissene. Alle som sjekker inn på hotellet, godtar « å delta i alle aktiviteter » og « utføre oppgaver på instruks ».

De må også være innstilt på at Mastiff kan endre reglene underveis, uten at deltagerne blir informert. Kontrakten spesifiserer her at det kan gjelde bokutgivelser, filmproduksjoner, foredragsaktivitet og andre TV-opptredener. På tross av dette må alle hotellgjestene være innforstått med at deltagelse i serien ikke er å anse som et arbeidsforhold med hverken TV3 eller Mastiff. Likevel påberoper Mastiff seg retten til å kunne benytte « deltagernes navn, bilde, stemme og øvrige personlige opplysninger » for å produsere og selge produkter « og øvrig utnyttelse ».

VG har vært i kontakt med to deltagere i årets sesong. Ingen av dem nølte med å skrive under. Men jeg føler meg trygg på Mastiff og at kontrakten er såpass bra at det ikke blir nødvendig med hjelp, sier Nina Martnes Lyd og bilde Guider: Data og nett Guider: Mobil og tele Guider: Finn beste brukskonto Vektklubb. Triana svarer på dine spørsmål! Jeg lurer på åssen kan man melde seg inn på paradise serien?

Må man betale noe, konkurranse eller? Btw, du er en herlig kvinne! Man kan melde seg på til Paradise på tv3 sin nettside. Er du fra Sør-Amerika? Og ossen er det på det såkalte Paradise hotellet? Jeg er halvt spansk , halvt norsk Familien min er fra ett sted i Spania som heter Asturias. Paradise Hotel ligger i ett helt fantastisk område i Mexico - og jeg synes Mexico er ett nydelig land.

Programmet vises fra mandag - torsdag. Hva gjør deltakerne i helgene? Blir dette filmet og satt sammen til en episode? Vi spiller inn hver dag mens vi er i Mexico - dvs at vi ikke har "HELG" mens vi er under innspilling.

Vi har Mandag til torsdag - så rett på mandag igjen: Det er det ikke - hvert år tror deltagerne at de har klart å finne en eller to "blindspots" Men de i kontrollrommet ser ALT: Hvor mange kameraer har dere på Paradise Hotel? Og hva gjør egentlig deltakerne utenfor den tiden som ikke vises på TV.

For på TV ser det jo bare ut som de spiser frokost, henger mest parten av dagen, fester på kvelden, så sover.

Ser jo nesten ikke ut som de spiser middag en gang. Tar de rett og slett å bare henger hele dagen, eller er det andre ting vi ikke får se? Det er ca 50 overvåkningskameraer som følger deltagerne hele døgnet. Det er en del som blir klippet bort - som for eks en vanlig middag - Frokost er ofte med fordi deltagerne da ofte snakker om det som har hendtr dagen før. De som klipper programet velger ut det beste og mest relevante fra en dag - ogt setter det sammen til "dagens episode": Det har de siste dagene vært en "sangkonflikt" på hotellet.

Er sangstemmen til Stian noe du kunne falt for? Og hvordan stiller du deg til allsang på fest? Hvis det bidrar til god stemning er det jo bare gøy. Jeg og noen i klassen lurer på om deltageren fra Paradise, bruker manus? Eller er det sånn at de sier alt det der. De bruker ikke manus De får lov å si det de vil - og det kommer jo ganske tydelig frem noen ganger Hei Triana, jeg er stor fan av paradise og ser på hver kveld:

triana iglesias nude paradise hotel deltakere 2018

0 thoughts on “Triana iglesias nude paradise hotel deltakere 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *