Sex molde hvordan få vaginal orgasme

sex molde hvordan få vaginal orgasme

Da er første budet å begynne å trene opp underlivet. Godt utviklet muskulatur forsterker det nevromuskulære ledningnettet som gjør skjeden mer følsom. Å bruke disse musklene aktivt hjelper også for å pumpe blod til skjedeveggene noe som gjør skjeden trangere og gir mer friksjon under samleiet. Trangere skjede gir økte gleder både for henne og ham, sier Isachsen. For å få til en mer effektiv trening, hvor kvinnen er sikker på at hun trener de riktige musklene, har sexologen vært med på å utvikle bekkenbunnstreneren VagiFlex.

At den også setter en effektiv stopper for urinlekkasje gjør ofte også sexlivet bedre for de som sliter med det, sier hun. Det er slettes ikke bare frustrerende for kvinnen når hun ikke klarer å få orgasme under samleie, også kjæresten kan lide av dette og føle seg mislykket som seksualpartner.

Men det er vanskelig for ham å vite hvor hun er i spenningsoppbyggingen og dermed hva slags klitorisstimulering hun har behov for, sier Isachsen mens hun understreker:. Hva kan du om underlivet hans? Triksene som får henne til å komme. Her har du ekstra deilig sex. Orgasme Orgasmen er utløsningen av den seksuelle spenningen som har bygget seg opp gjennom seksuell stimulering av kvinnens klitoris eller skjede, eller begge deler.

Noen kvinne trenger hovedsakelig stimulering av klitoris for å få orgasme, andre får orgasme via stimulering i skjeden og noen trenger både klitoris og skjedestimulering.

På fremre skjedevegg, cirka fire-fem centimeter inne i skjeden har noen kvinner et spesielt følsomt område, kalt G-punktet, som gir en intens lystfølelse ved stimulering.

Noen mener at stimulering av dette området utløser den dype, vaginale orgasmen. Under orgasmen trekker bekkenbunnsmusklene og musklene i livmoren seg rytmisk sammen med et intervall på 0,8 sekunder De fleste kvinner kan få orgasme gjennom onani eller ved at partneren stimulerer dem med hånden eller gjennom munnsex. Hvert par må finne ut hvordan og hva som fungerer best for nettopp dem.. Men når det er sagt, så kan liggestilling, leie, etc hvor hardt og hva som mottar trykk, hva som blir stimulert i de forskjellige stillingene, sannsynliggjøre en orgasme mer eller mindre.

Dette handler om trening, prøving og feiling.. Det er heller ikke noe i veien for at hun - eller du- kan stimulere henne med fingre samtidig som dere har samleie. Det er like flott det! Jeg ser at lignende spørsmål er stilt tidligere, men spør likevel. Jeg er en jente på 30 år. Enkelte ganger når jeg har veldig kraftig orgasme så får jeg kramper etterpå.

Det ligner på de krampene jeg får når menstruasjonen kommer. Er det livmoren som har krampe? Det er ofte verst like før jeg skal ha mens. Jeg har ikke barn men min livmor er likevel sunket.

Kanskje det har en sammenheng? Det er som regel etterpå at det er vondt, ikke under samleiet. Var på ultralyd hos gynekolog for ett år siden, han sa alt var normalt selv om livmoren er litt sunket. Likevel blir jeg litt usikker.

Bra at undersøkelse er gjort, denne utelukker de fleste kilder til sykdom. Kramper kan utløses av orgasme, men jeg kan ikke gi noen konkrete råd om hvordan det unngås. Syklus spiller inn tydeligvis, hva med leie?.. Hva med varme som lindring?

Jeg vil anbefale deg å gå i gang med et bekkenbunns -øvelsesprogram. Det finnes også hjelpemidler, en ring, som kan settes inn for å holde livmoren oppe. Denne må tilpasses ditt behov. Hei jeg er en jente på 17 år, som sitter i rullestol. Det som jeg lurere på er: I dag vart jeg vasket i uderlivet, de startet med og legge meg på en stelle benk, så skrudde de på dusjen. Hvordan du videre skal få til dette alene, er det bare å bruke tid på. Spør om du kan være i dusjen litt alene, siden du har oppdaget at dusjestrålen gir deg gode følelser.

Du kan også bestille deg en vibrator eller et massasje apparat-som er mer efektiv, men nor dyrere- fra nettet dersom du klikker deg inn på Cupidos nettsider.

En vibrator- eller massasje apparatet- vil kunne gi deg en god erotisk opplevelse på en enkel måte. Jeg er ei jente på 18 år. Jeg har problemer med å få orgasme, er dette unaturlig? Det verste er at kjæresten min sier at han trur det er han som gjør noe feil. Men det er det virkelig ikke. For jeg har nesten aldri fått orgasme, ikke med tidligere kjærester, og ikke når onanerer.

En gang fikk jeg orgasme når jeg trente, men ellers har jeg aldri fått det. Kan det være at de er så små at jeg ikke merker det selv engang? For ellers er det ingenting unormalt med meg. Jeg blir kåt og spent bare kjæresten min gir meg spesielle blikk, og under sex-akten er alt vidunderlig, men jeg føler at jeg mangler den siste "toppen".

Dette med orgasme er noe kompliserte greier. La oss bruke en metafor: Vi kan godt sammenligne vårt kjønnsorgan med et musikk-instrument som vi trenger lang tid til å blir kjent med, lære å stemme, lære å spille på. Og etterhvert som du blir mer og mer kjent med ditt instrument vil du oppdage at du kan spille det på ulike måter.

Når vi er beruset av glede og lekelyst og griper til instrumentet vårt - før det er finjustert , oppvarmet og trent på- kan resulatet vi så gjerne ser for oss, ikke matche de forventningene vi hadde sett for oss. Dette handler med andre ord om alt annet her i livet: Og så må du i tillegg lære deg å slappe av, ta i mot, finne ut av hva du tenner på, bruke fantasier.

Kanskje kan du ha god nytte av å bruke en vibrator for å nå toppen som du etterlyser. Min partner trenger lang tid på å få lysten. Hun "må " varmes opp før det er mulig med penetrering. Når først akten er i gang, når hun klimaks ekstremt hurtig, mens jeg trenger mye lenger tid på det. Vi snakker her om sekunder kontra timinutter. Ved en annledning så jeg på klokka under akten, og fra penetrering til orgasme gikk det under 30 sekunder.

Vi er åpne om problematikken, og vi har vært sammen noen år nå. Simulering er ikke inn i bilde for hennes del, men når det har gått en tid så har det hendt at jeg har gjort det. Jeg forstår det slik at hun får vaginal orgasme under samleie? Når kvinnen først har oppnådd å bli våt slik at penetrering kan skje, går det utmerket an å penetrere en til to ganger, for så å ta en lengre pause hvor hun kan konsentrere seg om bare deg.

Dere kan så ha gjensidig oralsex noen få øyeblikk, varier stillinger. Kanskje er det en stilling hun synes stimulerer henne mindre og hvor hun kan strekke ut nytelsen i tid? Avbrudd, variasjon, skifte fokus fra henne til deg, til begge, er teknikker for å unngå å få orgasme for raskt.

Etterhvert vil hun lære seg å kontrollere hvor i orgasmeløpet hun er.. Noen kvinner foretrekker faktisk å få orgasme før de blir penetrert. Kanskje er det slik at kvinnen i dette tilfellet mottar oralsex og kan konsenterere seg om å motta. Når hun så får orgasme, er hun lysten på mer sex og lar mannen bestige henne, hun er mer utholdende og har lang og hard sex med mannen inntil han får orgasme, og noen ganger får hun sin andre orgasme.

Det handler mao om å finne en rytme som fungerer for nettopp dere to. Og det kan jo ta tid å finne ut av. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på Annie Sprinkles webside. Hun beskriver mange former orgasmer, noen kjente og andre er rett ukjente. Klitoris orgasme er den mest vanlige for kvinner. Den beskrives gjerne som å nå en veldig høy fjelltopp, veldig intens, veldig kort orgasme-slik menn gjerne beskriver sin orgasme-, i motsetning til vaginal orgasme som sammenlignes med en flod eller en vulkan som brer seg ut og bare varer og varer.

Dersom det er g-punktet du stimulerer, er det riktig å kalle den form for orgasme nettopp en g-punkts orgasme, som er en av flere typer vaginale orgasmer kvinner kan oppleve.

Når menn masturberer, får ereksjon, kjenner en deilig stigende følelse og til slutt et topp-punkt, vil dette kalles orgasme. Sæden som så kommer ut av penis, kalles ejakulasjon. Noen kan ha orgasme uten ejakulasjon. Dersom det er interessant, kan du lære teknikken gjennom den type erotiske bøker som du får tak i på vanlig bokhandel.

Jeg er en jente på 22 som har vert seksuelt aktiv i mange år. Jeg lurer på om det er uvanlig å ikke få vaginal orgasme? Jeg får veldig mange og gode orgasmer ved stimulering av klitoris,men jeg ser for meg at en vaginal orgasme vil vere både mer intens og bedre Men jeg har aldri fått det!

Har prøvd å finne det såkalte g-punktet,men uten merkbart resultat.. Har du noe forslag? Alt med seksualitet må det trenes på for at det skal bli så godt som du ønsker at det skal være, og for å utvikle seksuallivet sitt må det enda mer trening til.

Å finne g-punktet trenger ikke være lett. En kort oppskrift du kan forsøke i første omgang er følgende: Sørg for å stimulere deg nesten fram til en klitoris-orgasme. Avslutt like før du kjenner at du får orgasme, sett deg på huk, før to fingre inn i skjeden, halvveis inne.

Det er viktig med et jevnt tempo. Kjenner du at du daler ned i forhold til å nå orgasme, stimulerer du klitoris igjen og fortsetter med å stimulere skjedeveggen med to fingre. Fortsett til du har oppnådd orgasme gjennom den innvendige stimuleringen. Dette er en måte for å bli kjent med g-sonen sin og vaginal orgasme.

Jeg skal skrive mer om dette senere, bla. Forvent ikke å få til dette de første gangene. Hos noen kan det ta både uker og måneder før man har perfeksjonert denne måten å oppnå nytelse på. Jeg er ei jente som for et års tid siden begynnte å få sterke smerter i nedre del av magen etter orgasme. Det kjennes nesten ut som krampe.

Dette er så vondt at jeg nå har sluttet helt å få orgasme. Synes dette er utrolig trist, og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for at det skal bli bedre.. Orgasme skal ikke plutselig være assosiert med smerte.

Be din lege om å underøke deg, evt supplere med en vaginal ultralyd som kan gi tilleggsinformasjon. Jeg er 20 år og trur ikke at jeg har opplevd hva orgasme er for noe enda. Jeg har fingra meg sjølv og stimulert klitorisen min,men det jeg opplever er at jeg kommer til et punkt der jeg må stønne og så klarer ikke jeg det mer. Jeg er jomfru og har ikke lyst til å ha sex enda, men jeg håper ikke at det er i vegen for at jeg kan få orgasme,eller?

Jeg har ein vibrator for klitoris og jeg når jeg stimulerer klitorisen min så føles det sikkeli deileg i ca 30 sek men så får jeg ein rykkning og fortsetter ikke videre. Kan dere gi meg noe tips eller noe slik at jeg også kan oppnå orgasme?

Kjæresten min sier at jeg må konsentrere meg om å tenke på sex,og ting som jeg liker, men jeg klarer ikkje helt å konsentrere meg om ein og same tingen.. Det høres ut som du allerede har hatt orgasme. Det du beskriver er orgasme-høydepunkt. Og denne opplevelsen kan være forskjellig fra person til person, fra gang til gang, og forskjellig avhengig av hva som blir stimulert på kroppen din.

Fortsett med det du gjør, men vær stadig på leting etter områder på kroppen, teknikker som øker den seksuelle nytelse. Jeg vil anbefale deg at du er litt forsiktig med vibratoren på den måten at du leker, tirrer og frister deg selv med den og stopper før det går 30 sekunder. På den måten vil du oppøve lengre perioder med ekstatisk nytelse. Det blir som å dele en sjokolade opp i mange småbiter og nyte den en hel time, i motsetning til å flerre av papiret og stappe hele sjokoladeplata rett i munnen og så er den oppspist etter et par minutter.

Den seksuelle akten handler ofte om å utsette orgasmen så lenge en kan for på den måten å nyte lenge samt at høydepunktet oppleves enda mer som et crescendo.

Jeg er 28 år og har praktisert sex siden jeg var 15 år. På den tiden har jeg aldri hatt orgasme ved samleie.. Det store spørsmålet er om du får orgasme når du stimulerer deg selv. Og om det er tilfellet, må du lære opp partner i hvordan du oppnår orgasme.

Kanskje kan du i første omgang ta ansvar selv for å få orgasme under samleie for etter hvert å oppleve at partner mer og mer bidrar til at orgasmen også er partnerens verk.

Jeg er en dame som plages med å kontrollere lydnivået under orgasmen. Jeg er veldig høylytt og vekker garantert opp naboene. Men på grunn av ordet "forspill" tror mange menn at det de da driver med ikke er "virkelig" sex. Svært mange menn - spesielt unge gutter - aner lite om hva som skal til for å tilfredsstille ei dame skikkelig. Noen unntak er det, men generelt sett er menn dårlige på det. Og jeg tror at det har sammenheng med at de rett og slett ikke har skjønt at de de kaller "forspill" faktisk er sex for kvinner.

Det er der vi blir tilfredsstilt. Mange menn lever i den naive oppfatning at så lenge det er pikken som gir dem tilfredsstillelse, så får den som er i andre enden like mye tilfredsstillelse av pikken som dem selv. Det er ikke fordi de gir blaffen, men fordi de ikke har sjønt bedre.

Fordi sex ikke lenger kalles sex når det kommer til kvinner. Da er det bare "forspill". Og så lenge ord virker inn på hvordan man oppfatter ting eller er uttrykk for hvordan man oppfatter ting alt etter som , så spiller det en rolle hva man kaller det.

Da ser jeg det som mitt kall å drive litt "manneopplysning": Sex er sex og en spade er en spade! Hvis vi begynner å kalle det sex, vil kanskje unge, uerfarne gutter og jenter for den saks skyld kanskje også begynne å oppfatte det som sex.

Har du på deg playboybunny-ører når du skal ha sex Det er da like naivt å tro at "forspill" bare er til for kvinnen. Om du kaller det "forspill" eller sex så har gutter også glede av sex utenom "inn-ut"-kjøret. Bare fordi menn lettere blir fysisk "klare" for samleie betyr ikke at det er det eneste vi MÅ dytte'n inn med en gang.

Mitt største argument mot ordet "forspill" er at de aktivitetene det typisk innebærer ikke nødvendigvis må komme først, de kan likegodt bli spredd rundt å komme midt i eller til slutt. Jeg sier at det som oftest er -nødvendig- for at kvinnen skal få orgasme. Det er sjelden nødvendig for at mannen skal få det Derfor liker jeg ikke at det som er nødvendig for å tilfredsstille meg og andre kvinner skal avfeies som "forspill", mens det som tilfredsstiller gutta er kalles sex.

Sex er det som gir fysisk glede - ikke bare det som gir gutta fysisk glede. Slikking, petting, fringring osv ER derfor sex. Med andre ord - gjøre jenta klar for at mannen kan putte inn pikken og bli tilfredsstilt.

En form for aktivitet som sjelden vil være like tilfredsstillende for kvinnen. Jeg synes det den tendensen til å bare kalle "ut-og-inn-bevegelser med mannens orgasme som mål" for sex.

Se for eksempel innlegget fra en som trengte tips om ting han burde gjøre når han forhåpentligvis snart skulle ha sex med dama si for første gang. Så kom et nytt innlegg om at de hadde tuklet med hverandre slik at begge kom, "men sex hadde de ikke hatt ennå". De har hatt sex! Det han egentlig spurte om var visst bare "hvordan skal jeg best mulig foreta ut-og-inn-bevegelser med pikken min".

Det er ikke der det ligger, om man vil være en god elsker. Fordi ut-og-inn-bevegelser stort sett bare tilfredsstiller mannen. Målet med sex bør være at begge skal bli fornøyd. Hvem som blir fornøyd først spiller liten rolle. Men det spiller stor rolle for de fleste damer om alt de blir avspist med er å "bli gjort klar" for at mannen kan putte inn pikken. Ikke gi henne "forspill". Og da var vi inne på diskusjonen riundt Bill clinton igjen: Jeg regner faktisk forspill som det å gjøre partneren klar for sex.

Og det betyr like mye at jeg er nødt til å tenne han først når jeg har lyst, som omvendt. Er enig med deg Cati, at forspill ikke er noe han skal gjøre seg ferdig med så han kan ha sex.

Nå er ikke jeg avhengig av det mange andre tydeligvis regner som forspill for å komme, heldig der: Ærlig talt, i er det vel få jenter som gidder å ha sex på den gamle ut-inn-og-ferdig -med-det-måten?

Bortsett fra en kjapp en på kjøkkenbenken i ny og ne, så vil vi helst ha full pakke? Jeg har god erfaring med gutter jeg, de gjør så godt de kan.

Man kan jo ikke gå ut fra at de automatisk veit hvilken knapp de skal trykke på? I motsetning til dem så har jo vi jenter ganske mange En svært klok mann og dyktig elsker!! Kvinner trenger å gjøre seg klare for samleie, og det kan man godt kalle "forspill" for meg, men det blir egentlig uinterresant nettopp fordi sex er så mye mer Hvis ikke kvinnen er klar til samleie når mannen vil inn, så er det ikke bra sex.

Hvis mannen må ty til "forspill" har han mislyktes. Er mannen en bra elsker så er kvinnen klar når det tidspunktet kommer alikevel. Kanskje kan man sette opp to kategorier. Det blir sjelden full orkan for meg i allefall av kun litt raske inn-ut øvinger. Det jeg mener er at kvinner ofte tror at så lenge det går for mannen er han fornøyd, og hun har gjort jobben sin.

Sex molde hvordan få vaginal orgasme -

Krenking av privatlivets fred. Dersom du kun får orgasme gjennom å berøre klitoris, er det vel bare å fortsette med det, også under akten? For meg er det en naturlig del av det hele, en måte å få utløp for spenningen og forsegle den intimiteten sexwebcam pornovideoer og min partner har bygd opp oss imellom gjennom forspill og sex. Det han egentlig spurte om var visst bare "hvordan skal jeg best mulig foreta ut-og-inn-bevegelser med pikken min". Og denne opplevelsen kan være forskjellig fra person til person, fra gang til gang, og forskjellig avhengig av hva som blir stimulert på kroppen din. Kanskje er det best å skaffe seg enebolig på landet? Noe færre kvinner oppnår orgasme gjennom samleie. Så langt alt vel, men så til spørsmålet, bør ikke dette være gjensidig?

Du kan be om hemmelig nummer av din telefonoperatør. Videre kan du skjerme deg mot telefonselgere ved å registrere deg hos Brønnøysundregisteret. Vennlig hilsen Forbrukerrådet i samarbe Mangler: Reservere seg mot nummeropplysning oslo erotic massage Porn Movies Free Porno Escort rogaland thai massasje gjøvik Alle tre har norske.

Går det an å få reservere seg mot nummeropplysningen uten å ha hemmelig nummer hos dere? Ser dere har en tjeneste for hemmelig nummer, men jeg vil Mangler: Hvordan få hemmelig nummer massasje rogaland - eskorte ålesund Hvordan få hemmelig nummer tantra trondheim - sexfilmer De store selskapene sa bare "aner ikke Det er imidlertid ikke det samme som hemmelig nummer.

Husk, noen kvinner er usikre på om de får orgasme, og det er vel lite heldig om du avslører eller påstår overfor henne at hun ikke har fått orgasme? Det seksuelle møtet er jo mer enn orgasme, det viktigste er vel nettopp dette at dere nyter begge to? Men til ditt sprsmål: Rett etter orgasme noen få- få sekunder kan du se at klitoris pulserer venen , men om dette er synlig hos alle kvinner, blir feil å si. Hos mange vil du, om du stikker en liten finger inn i skjeden oppleve sammentrekninger.

Dersom du hadde hatt kvinnen i et laboratorium, kunne du kanskje se at pupillene hadde forstørret seg, rødme i kinn og på hals, brystvorter som toppet seg ekstra, muskulatur som slapper ekstra av, f.

Du kan jo betrakte deg selv og se hvilke tegn du ser hos deg selv når du får orgasme? Og dersom det viser seg at det er vanskelig å se noe "bevis" på din orgasme, kan du vel anta at det vil være vanskelig å avsløre om kvinnen har fått en ekte orgasme? Beverly Whipple, en anerkjent amerikansk sexolog, sier at det en kvinne sier er orgasme, er orgasme Dagens kvinner er seksuelt frigjorte til å nyte deres seksualitet.

Ikke bare det, de stiller også krav til oss menn om å gi dem den nytelse de med rette fortjener og har krav på. Så langt alt vel, men så til spørsmålet, bør ikke dette være gjensidig? Med etter hvert, tør jeg påstå ganske solid erfaring, er min påstand at dette i brorparten av tilfellene ikke er tilfellet. Selv er jeg da en mann 27 av min tid, som setter kvinnen først. Ikke bare skal hun komme en gang, men flest mulig, spredt over lengst mulig tid. I tillegg overøses hun med godord og kos.

Den største gleden er å gi heter det, og det er det da også, -de er strålende fornøyd. Men gjelder ikke dette også andre veien? Det er ikke nødvendigvis slik at vi menn er fornøyd med endelig å få utløsning, uten nødvendigvis orgasme, etter i lang tid å ha gi tt kvinnen all mulig oppmerksomhet og nytelse.

Nei, vi vil også ha aktive kvinner, kvinner som gir kos og godord. Særlig virker det, på meg, som om dette er noe de unge kvinnene ikke har tatt innover seg.

Er det da kanskje på sin plass at også vi menn begynner å stille krav om mer nytelse? Ja, vi kvinner er noen luringer! Vi er gode på å kreve kos og nytelse, men vi unngår å gi tilbake. Og gir vi noe, så er det gjerne i form av kjeft og bebreidelser. Du rører ved noe som er veldig viktig og nesten noe vi ikke kan snakke høyt om. Så dette får bli mellom oss to. Orgasme kan sikkert beskrives forskjellig fra kvinne til kvinne, og fra gang til gang.

Kvinner som leser denne spalten oppf ordes til å beskrive hvordan de opplever orgasmen sin ;. Jeg har et fantastisk sexliv med kjærsten min,og lurer på om det er mulig at han også kan få flere orgasmer uten sædutløsning? Slike seksuelle ferdigheter er det mest å hente hos ekspertene i Østen.

Stimuler alle dine sanser sakte over lang tid, gå så over til "intervall- stimulering", dvs. Jeg lurer litt på dette med klitoris-stimulering: Og hvordan påvirker de ulike "innfallsvinklene" følelsen og mulighetene for å oppnå orgasme? Dette med hva som funker best, er individuelt! Det betyr at du selv må finne ut av hva som er best, hvor er det du liker å bli berørt og hvordan. Dette er det hver enkelt som selv må finne ut av og det kan ta lang tid før du har funnet "din måte".

Når vi sier at de fleste damer får orgasme ved å berøre klitoris, så har vi ikke sagt alt. Det er mange måter å berøre klitorisområdet på, akkurat som du er inne på. Dersom din måte fungerer for deg, så fortsett med det, men dersom dette fører til at du blir sår etc. Det kan ta lang tid før vi greier å få det til på flere enn en måte, men her gjelder bare trening, trening , trening. Men fortsett med din måte om det gir deg nytelse!

Det kan hjelpe å ha sjeldnere utløsning, f. Det kan også hjelpe å tenke sexye tanker Det kan være at du må fokuserer mer på det som foregår "lytte til alle sansene". Det kan også være en fordel å stimulere andre deler av kroppen vekselvis med at du stimulerer den samme erogene sone. Kanskje kan en erotisk film være tingen?

Eller forsøk å ligge på sengen, på rygg, med hodet og skuldrene lavere enn sengehøyden, dvs mot golvet, mens den seksuelle akten pågår.

Eventuelt sett opp speil og få med deg det som foregår visuelt. Noen kommer fortere ved å bli stimulert med en finger i analåpningen, har du forsøkt det? Igjen kan penisring være med på å gi ekstra følsomhet, eller hvorfor ikke prøve gjensidig oralsex som en avslutning? Bruk pusten bevisst; hold pusten, pust veldig tungt, varier.

Stram muskulaturen i lår, rumpe, hele underlivet. Fantaser, se for deg noe sexy. Han er kanskje overtent, nervøs, etc. Det samme kan jo skje med kvinner, at kvinner ikke oppnår orgasme fordi de er anspente, nervøse, overkåte.. Bruk masse tid på forspillet, unngå alkohol, nyt hverandre.

Alt som trengs er gjerne trygghet. Bruker du fantasien når du har sex, eller "nyter du bare"? For noen er det slik at de trenger å fantasere for å oppnå orgasmefølelsen. Kan du si noe om dette? Heisann, Jeg er en voksen mann som alltid har lurt på hvorfor det kommer så lite sæd. Jeg har sett bl. Hos meg kommer det lite, og væsken er ganske tykk, klumpete.

Jeg har barn så det er ikke noe problem. Men når kona sier at det er hissende at det kommer mye, blir jeg fortvilt fordi jeg vet at jeg har lite i forhold til mange andre Sædmengden er avhengig av hvor mye sædmengde prostata produserer, dette er forskjellig fra person til person og det kan variere ganske mye 2 ts er f. Dersom det går lang tid mellom hver utløsning vil mengden øke noe for hver enkelt. Noen få menn kan ha retrograd utløsning, det vil si at noe av sæden kommer inn i blæra, men dette er sjeldent bla.

Dette er lett å oppdage fordi urinen blir grumsete rett etter utløsning. Du er nok helt normal: Jeg har hørt at jenter som ikke får vaginal orgasme kan oppnå dette ved å ha en agurkbit i nesen under samleie. Kjæresten min og meg har prøvd dette flere ganger, uten hell.

Er det noe sannhet i denne påstanden, eller er det bare fleip? Har du kanskje noen andre tips til jenter som ikke klarer å oppnå vaginal orgasme? Men akk, ikke alle råd er like gode. Vaginal orgasme kan oppnås ved at g- punktet stimuleres samtidig med at klitoris stimuleres, ekselvis. Begynn først med klitoris stimulering inntil du opplever at du nærmer deg orgasme, så stimulerer du kun g-punktet og "rir" på bølgen av nytelse, inntil du daler, stimuler så klitoris igjen, så g-punktet.

Fortsett med dette inntil du bare stimulerer g-punktet Jeg får ikke orgasme under samleie med kjæresten min. Har ingen problemer med å få orgasme alene, eller gjennom oralsex. Dette har begynt å bli slitsomt, fordi hver gang vi skal ha sex kjenner jeg prestasjonsangsten snike seg på. Dette er en uvant situasjon for ham, og for meg også.

I et tidligere langvarig forhold fikk jeg orgasme under samleie nesten hver gang, da vi brukte en spesiell stilling. Men nå ser det ikke ut til at det samme trikset virker lenger. Jeg vet at klitoris trenger å bli stimulert, jeg har aldri opplevd noen orgasme uten dette. Men det er jo ikke alltid så enkelt å få til under et samleie.

Har du noen råd til meg? Kjæresten min klarer svært sjelden å oppnå orgasme når han er inne i meg fordi han er "stresset". Dette er et problem han har hatt i forhold tidligere, så jeg vet at det ikke er noe galt med meg.

Jeg har ikke født barn, og er trygg på at jeg er "stram" nok. Vi har snakket en del om dette problemet, og forsøkt så å si alt for å se om dette hjelper - men ingenting hjelper.

Kan du gi noen noen tips? Hva vil en slik behandling gå ut på? Vi bor i Trondheim. Det er flere som arbeider med slike problemstillinger.

Det blir om å gjøre å finne en som dere føler ivaretar dere. Gjennom samtale med en tredje person og øvelser dere skal trene på hjemme kan problemet avta.

Snakk evt med deres fastlege, evt. Eg og kjæristen min har vore ilag i over 1 år no. Me har hatt sex eit par ganger. Eg får ein god orgasme men eg klarer ikkje å gi henne orgasme når me ligger ilag. Når me ikkje ligger ilag og eg fingrer henne klarer eg fint å gi henne orgasme!

Kva gjerrer eg galt? Kva bør eg jere?? Vili så gjerne tilfredstilie henne i senga! Det tar gjerne en god stund å bli godt kjent med hverandre seksuelt, og som du sier har dere hatt sex kun et par ganger? Du forteller at du greier å tilfredsstille henne på andre måter, og det er flott! Det er jo sånn det skal være?

Hvert par må finne ut hvordan og hva som fungerer best for nettopp dem.. Men når det er sagt, så kan liggestilling, leie, etc hvor hardt og hva som mottar trykk, hva som blir stimulert i de forskjellige stillingene, sannsynliggjøre en orgasme mer eller mindre.

Dette handler om trening, prøving og feiling.. Det er heller ikke noe i veien for at hun - eller du- kan stimulere henne med fingre samtidig som dere har samleie. Det er like flott det! Jeg ser at lignende spørsmål er stilt tidligere, men spør likevel.

Jeg er en jente på 30 år. Enkelte ganger når jeg har veldig kraftig orgasme så får jeg kramper etterpå. Det ligner på de krampene jeg får når menstruasjonen kommer. Er det livmoren som har krampe? At den også setter en effektiv stopper for urinlekkasje gjør ofte også sexlivet bedre for de som sliter med det, sier hun.

Det er slettes ikke bare frustrerende for kvinnen når hun ikke klarer å få orgasme under samleie, også kjæresten kan lide av dette og føle seg mislykket som seksualpartner. Men det er vanskelig for ham å vite hvor hun er i spenningsoppbyggingen og dermed hva slags klitorisstimulering hun har behov for, sier Isachsen mens hun understreker:.

Hva kan du om underlivet hans? Triksene som får henne til å komme. Her har du ekstra deilig sex. Orgasme Orgasmen er utløsningen av den seksuelle spenningen som har bygget seg opp gjennom seksuell stimulering av kvinnens klitoris eller skjede, eller begge deler. Noen kvinne trenger hovedsakelig stimulering av klitoris for å få orgasme, andre får orgasme via stimulering i skjeden og noen trenger både klitoris og skjedestimulering. På fremre skjedevegg, cirka fire-fem centimeter inne i skjeden har noen kvinner et spesielt følsomt område, kalt G-punktet, som gir en intens lystfølelse ved stimulering.

Noen mener at stimulering av dette området utløser den dype, vaginale orgasmen. Under orgasmen trekker bekkenbunnsmusklene og musklene i livmoren seg rytmisk sammen med et intervall på 0,8 sekunder De fleste kvinner kan få orgasme gjennom onani eller ved at partneren stimulerer dem med hånden eller gjennom munnsex. Noe færre kvinner oppnår orgasme gjennom samleie. Noen få kvinner oppnår aldri orgasme. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0.

0 thoughts on “Sex molde hvordan få vaginal orgasme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *