Wet sex erotikk noveller

wet sex erotikk noveller

Har prøvd wet en gang eller to for leeenge siden, men tenner ikke sånn veldig på det.. Men ble kåt av å lese om hvor kåt du var på kjæresten din når han fingret deg og av hvor lyst du hadde til å tisse mens han gjorde det.. Likte også å lese om at du koste med deg selv og at du nøt det sånn å la det sildre mellom beina dine..

Blir kåt av andre kåte jenter!! Så deilig å høre at du ble så kåt at du fingret deg selv til min historie!! Jeg tenner nok endel mer på wet jeg, enn deg, men er ganske ny i faget selv. Tenner veldig på tanken at han skal ta mer initiativ til dette her, og på en måte "mase" meg til å gjøre det.

Har også veldig lyst til å ligge å fingre meg selv mens han ser på, at han står på knærna over meg og leker litt med seg selv, mens jeg ligger deg og stønner å vrir meg og blir våtere og våtere. Så vil jeg at han skal si "åh, jenta mi vis meg hvor våt du kan bli!! Når han ser at det begynner å renne litt, vil jeg at han skal bli helt vill og begynne å slikke meg, og jeg bare lar det komme litt til, mens jeg kjenner den myke tunga hans på klitten.

Når han merker at det er rett før jeg kommer, setter han seg opp igjen og trekker forhuden tilbake så jeg ser det veldig tydelig, før han spruter en deilig, hard stråle rett på klitten min i det jeg skriker av orgasme!

Dette er en av de tingene jeg vet jeg kommer til å oppleve med han, og jeg gleder meg så sykt til det skjer!! Kan ikke du som skrev innlegget jeg har svart på nå, fortelle meg om dine opplevelser da, eller fantasier? Jeg har fantasert veldig mye om jenter, jeg Ofte har jeg fantasert om at jeg og en venninne deler seng en natt fordi det rett og slett ikke var noen annen løsning.. Jeg merker at hun blir mer og mer tungpustet og jeg sniker hånden min ned i trusa og stryker meg selv forsiktig rundt fitteåpningen som er deilig og våt.

Vi snakker fortsatt sammen og later som ingenting.. Til slutt er det for opplagt, vi nærmer oss hverandre sakte og møtes i et tungt kyss mens vi koser med oss selv. Jeg lar hånden min føle seg fram mot kroppen hennes, og lar hånden gli sakte opp mot puppene hennes og stryker de stive vortene hennes.

Det er så deilig å ligge sånn.. Når hun skjønner hvor hånden min har tenkt seg stønner hun høyt og vrir seg villig mot meg mens hun skjelver. Jeg møter kanten på den lille trusa hennes og borer hånden min sakte og ertende ned mot fitta hennes.. Jeg stønner når jeg kjenner hvor varm, oppsvulmet og våt hun er og stikker en finger sakte inn i henne.. Hun skjelver og jeg flytter hånden videre bort på klitten hennes og masserer den med faste myke bevegelser.

Jeg merker på henne at det er like før hun kommer, så jeg stopper opp. Jeg kysser magen hennes sakte og flitter leppene mine sakte ned mot trusa hennes.. Jeg drar foriktig trusa av henne og legger munnen min ned mot fitta hennes, stikker tunga mi ut og slikker klitten hennes i sirkler.

Hun ynker seg mer og mer og jeg blir helt satt ut av henne. I det jeg stikker to fingre inn i henne samtidig som jeg fortsatt slikker rundt klitten kommer hun!

Hun presser seg hardt mot munnen min mens hele kroppen hennes rister. Når hun har kommet til seg selv igjen ser hun på meg med et lite smil og legger meg til rette.. Jeg har aldri vært noe spesielt opptatt av "alternative" grep i sexlivet. Men både dette og forrige svangerskap er jeg sååå utrooolig mye mer kåt enn ellers. Er sånn passelig sex-fiksert ellers.

Nå prøver jeg ut mye mer på egenhånd, og har så lyst å dele det med mannen min, men tør liksom ikke å ta det helt opp. For tiden tenker og fantaserer jeg mye om wet-sex. Synes historien til Hi var kjempefin, og skulle nok ønske litt at det var meg Jeg fantaserer om at jeg er glattbarbert og myk. Mannen min har jobbet sent, og jeg har lagt meg og sovnet. Jeg våkner av den varme kroppen hans inntil min, men gir ham bare døsig et kyss.

Han fortsetter med de fantastisk myke leppene sine nedover kroppen min. Og sleiker meg varmt og mykt rundt og over brystene. Så snur han kroppen min så jeg ligger på siden og stryker meg over hoftene og rompen.

Jeg drømmer om at han skal snu meg helt over og kysse meg akkurat der rompesprekken begynner og la tungen skli ytterst mellom rumpeballene - opp og ned langs sprekken. Jeg kjenner at jeg er våt, kåt og klar.

Han løfter enden min og finner brystene mine med hendene. Mens han gnir og stryker på de slikker han meg nedentil. Det er så varmt og godt, tungen hans er så myk og god, og så kommer dråpene. Vi sier ingenting, men han slikker mer intenst og stønner. Jeg stønner også og slipper enda mer ut, det er så varmt og vått. Etter litt snur løfter han meg ennå mer og den harde kuken hans sklir inn i meg. Jeg sprer bena så godt jeg kan og han gynger over meg til han spruter. Da trekker han seg ut og lar det strømme utover ryggen min.

Skjønner godt at du har lyst til det for det er ubeskrivelig deilig! Og jeg trur nok kanskje han hadde likt det for veldig mange menn liker det der faktisk Neste gang han kommenterer hvor våt du er eller no, kan du jo svare "Hehe, jeg kan bli myyyyye våtere", mens du ser på han med de kåteste øynene og den tyngste pusten. Hvis han reagerer negativt kan du jo bare bortforklare med at du leste på nettet at det var så mange som tente på squirting, så du tenkte at dere kunne prøve på det, så trenger han aldri å få vite at du hadde lyst til å utover han, men vi kan fortsette å dele fantasiene våre her.

Jeg har nesten litt lyst til at han skal komme å ta meg fersken her jeg, foran pcen Jeg sitter nå med et teppe rundt skuldrene, bh og en tynn g-string som allerede har blitt litt fuktig. Jeg har ikke vært slem pike og tisset enda, men jeg blir så kåt når jeg leser at du har lyst til å tisse utover mannen din!

Du kunne godt fått lov til å tisse utover meg! Jeg hadde virkelig nyti og sett de deilige barberte leppene dine som ulserte og jeg så at magen din strammet seg fordi du ville så gjerne presse ut noen dråper så jeg skulle få se. Jeg skulle fingret deg og slikket deg og sugd klitten din i det du lot det renne, sånn at du ikke hadde fått stoppet det uansett hvor mye du ville! Men jeg trur ikke du hadde ønsket det,. Du skulle fått se at jeg spredte leppene med fingrene og at det piplet ut noen få dråper.

Dersom du hadde tent på dette skulle du fått lov å styrt megde og tempo Nå var jeg akkurat litt slem pike Jeg slapp ut en, bare èn dråpe, men jeg merker at jg MÅ få ut mer! Sitter å skjelver nå, mens jeg planlegger å hente meg et noe til underlag og legge i senga, sånn at det er klart for et lite "uhell".

Så skal jeg ta på meg en rød joggebukse utenfor en hvit hotpants-truse, legge meg ned å begynne å fingre meg selv Jeg skal ligge å presse meg på magen, mens jeg kjenner klitt-stimulatoren presser på G, noe som gjør at jeg må enda mer tisse Så skal jeg slippe ut et par dråper til og gni det utover sånn at jeg blir klissvåt!

Så skal jeg presse og gni frem til jeg kjenner at jeg er så nære så NÆRE!! Da skal jeg slippe alt ut og bare la det sprute1 Jeg gleder meg til å kjenne trykket mot fingrene og den deilige varmen strålen og til å se den store våte flekken mellom beina på joggebuksa etterpå. Og da skal jeg tenke på at det var DU som fikk meg så kåt! Jeg syns du er skikkelig slem pike som tisser på deg.

Hadde du tisset når jeg var der, hadde jeg riset rumpen din Du er så søt HI! Jeg må smile litt av din naive fortellerstil, det er alltid like underholdende å gå inn på denne tråden! Fantastisk at du har funnet noe som er så bra for deg, men er det slik at "vanlig" sex ikke duger lenger? Jeg tenner ikke på urin. Forstår ikke når du skriver om den store våte flekken som noe opphissende. Store våte flekker minner meg om små barn som tisser seg ut, og det er ikke mye moro akkurat!

Er det din oppfatning at menn liker dette? Kjempefint for deg at din mann er med på det! En annen ting jeg ikke skjønte Når vi jenter er opphisset kommer det væske fra skjeden.

Dette viser at vi er kåte, ikke sant. Urin er jo ikke noe tegn på opphisselse? Dette skjønte jeg ikke, sorry. Fint om du kan forklare. Jeg skjønner det heller ikke. Er man slem pike hvis man tisser på seg? Kanksje noe som henger igjen fra barndommen. Da lukter det svært lite av urinen. Det er jo også en fordel å vaske etter seg Snakka m en venninne som også hadde prøvd og hun sa at det var ekkelt pga av den sterke urin lukten og at det var helt gult osv..

Litt ekkelt det, ja.. Prøver å få samboern min til å skjønne at jeg vil at han skal tisse på meg, men jeg syns fortsatt det er litt flaut! Var ikke så gammel, midten av tjueårene. Hadde vært ute på byen og truffet en noe eldre dame som ble med meg hjem. Etter en helt ordinær omgang i senga ble vi sittende i stua og prate om forskjellige ting vi hadde opplevd innen sex. Til slutt spurte jeg om hun hadde noen opplevelser litt utenom det vanlige.

Og det hadde hun. Hadde vært sammen med en amerikaner i sin yngre år. Han hadde uten forvarsel, mens han tok henne bakfra, trukket seg ut og tisset rett i fitta og rumpa hennes.

Hun var ikke forbredt på det, men likte følelsen med en gang. Og før hun hadde helt skjønt hva som skjedde kom hun i en kraftig orgasme. Så kikket hun, smilende, opp på meg og spurte om jeg hadde lyst til å prøve Tanken hadde ikke streifet meg en gang. Men hva gjør man ikke for kjekke damer: Så svaret mitt var at, ja, jeg kan prøve, men er ikke sikker på om jeg får det til.

Hun la seg ned på gulvet, spredte beina og begynte å kose med seg selv. Så ba hun meg om å stille meg mellom beina hennes å tisse på kjønnet hennes når hun nærmet seg orgasme. Jeg gikk ned på kne, krøp inn mellom beina hennes, tok kjønnet mitt i handa og ventet Var i grunnen tissatrengt, men ingenting kom Slapp av sa hun, så kommer det.

Jeg vil ha det over hele fitta mi. Jeg presset på , og plutselig kom det noen dråper. De traff bare gulvet Presset mer og da kom det en liten sprut som traff henne midt i kjønnet. Åhhhh, mer stønnet hun. Det gjorde utslaget for meg, høre at hun ville ha det og likte det. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg. Herregud så deilig, stønnet hun. Steller meg med rumpa mot han, mens jeg lener meg på setet i bilen Du har deaktivert javascript i nettleseren din.

Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Inspirasjon Artikler Erotiske noveller Slik gjør du det Visste du at Konsulenten "Jeg grep rundt pikken hans. Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd. Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Hyttetur "mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet.

Fuktproblem "De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Kassaoppgjøret "Det var tydelig at han likte behandlingen både på lyder og kroppsspråket. Hyttetur med ny vri "Pikken til Håkon, som nå også var knallhard, lå oppover ryggen til Einar og pulserte kraftig. En første gang for så mangt "Det var så trangt, men deilig. Kassaoppgjøret "Hun kunne se at pikken hans pulserte under buksestoffet idet han begynte å slikke i seg saftene hennes og lot tungen gli i mellom og rundt de Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn i hvert støt så det klasket høyt i hele stua.

Første møte "Kari gjengjeldte nytelsen, ved å forsiktig stryke over kroppen til Ida, aldri hadde hun tatt på en kvinnekropp før.

Wet sex erotikk noveller -

Selvfølgelig det er supert, jeg takk for maten og går til baderom og badstue, kler av meg og finner et stort badehåndkle som jeg setter meg på. Hun la seg ned på gulvet, spredte beina og begynte å kose med seg selv. Nå ble jeg spent, men bestemte meg for å gjøre det. Hadde ingen dårlige hensikter da jeg trykket på en fil. Sm bondage massør bergen har gledet meg i hele dag til å prøve antrekket. Presset mer og da kom det en liten sprut som traff henne midt i kjønnet. Gang-bang på swingersklubb skrevet av Terje Nye. wet sex erotikk noveller

: Wet sex erotikk noveller

NUDIST FERIE NORSKE JENTER TUBE Damer søker menn swingers forum
Knulle meg lesbian fuck Naken kjendiser oslo thai massage
Aylar pornofilm linni meister rumpe Abo renhold kåt milf
WEBCAM SEX CHAT LADYBOY PORN 946

Dette skjønte jeg ikke, sorry. Fint om du kan forklare. Jeg skjønner det heller ikke. Er man slem pike hvis man tisser på seg? Kanksje noe som henger igjen fra barndommen.

Da lukter det svært lite av urinen. Det er jo også en fordel å vaske etter seg Snakka m en venninne som også hadde prøvd og hun sa at det var ekkelt pga av den sterke urin lukten og at det var helt gult osv.. Litt ekkelt det, ja.. Prøver å få samboern min til å skjønne at jeg vil at han skal tisse på meg, men jeg syns fortsatt det er litt flaut!

Var ikke så gammel, midten av tjueårene. Hadde vært ute på byen og truffet en noe eldre dame som ble med meg hjem. Etter en helt ordinær omgang i senga ble vi sittende i stua og prate om forskjellige ting vi hadde opplevd innen sex. Til slutt spurte jeg om hun hadde noen opplevelser litt utenom det vanlige. Og det hadde hun. Hadde vært sammen med en amerikaner i sin yngre år. Han hadde uten forvarsel, mens han tok henne bakfra, trukket seg ut og tisset rett i fitta og rumpa hennes.

Hun var ikke forbredt på det, men likte følelsen med en gang. Og før hun hadde helt skjønt hva som skjedde kom hun i en kraftig orgasme. Så kikket hun, smilende, opp på meg og spurte om jeg hadde lyst til å prøve Tanken hadde ikke streifet meg en gang. Men hva gjør man ikke for kjekke damer: Så svaret mitt var at, ja, jeg kan prøve, men er ikke sikker på om jeg får det til. Hun la seg ned på gulvet, spredte beina og begynte å kose med seg selv.

Så ba hun meg om å stille meg mellom beina hennes å tisse på kjønnet hennes når hun nærmet seg orgasme. Jeg gikk ned på kne, krøp inn mellom beina hennes, tok kjønnet mitt i handa og ventet Var i grunnen tissatrengt, men ingenting kom Slapp av sa hun, så kommer det. Jeg vil ha det over hele fitta mi. Jeg presset på , og plutselig kom det noen dråper. De traff bare gulvet Presset mer og da kom det en liten sprut som traff henne midt i kjønnet. Åhhhh, mer stønnet hun. Det gjorde utslaget for meg, høre at hun ville ha det og likte det.

Spruten sto ut av kjønnet mitt. Jeg siktet på clitorisen hennes, men traff ikke med alt. Noe sprutet oppover magen og brystene hennes og noe traff henne i rumpa. Før jeg var ferdig kom hun i en kjempeorgasme.

Jeg var hektet på wet. Noe deiligere syn enn henne der hun lå, våt, åpen og tilfredts glemmer jeg aldri. La meg over henne, klemte meg inntil henne og kysset henne hardt på munnen, videre nedover halsen, brystene, magen og helt ned til kjønnet hennes. Mitt tiss og hennes safter. Ble liggende der og slikke, suge og smake. Jeg stopper et lite øyeblikk, men har i grunnen ikke lyst til å slippe henne opp.

Så jeg legger ei hand på magen hennes, klemmer lett og fortsetter slikkingen. Nei, nesten roper hun, jeg må Tunga mi finner urinåpningen hennes, trenger litt inn. Vil smake på tisset hennes. Plutselig kommer det en liten sprut, rett på tunga mi. Skvetter litt, men flytter meg ikke. Ser bare opp på henne med smilende øyne, gir henne signal på at det er helt i orden.

Jeg vil ha det. Da slipper hun løs litt mer, det renner inn i munnen min. Skal jeg svelge eller hva? Det smaker ikke vondt, bare deilig. Litt øl og mye vann gjør at det ikke er så sterkt. Slik ligger jeg til hun har tømt hele blæra si i munnen min.

Da er jeg så kåt at jeg kommer nesten bare ved å gni meg mot gulvet. Men det er annen historie. Vi prøvde alt vi kunne komme på innen wet. Inni begge hullene hennes, rumpa mi, over hele kroppen og i munnen. Er fortsatt den type sex jeg tenner mest på, men er langt mellom damer som syntes det er spennende. Men heldigvis finnes de: Måtte inn å lese historeien en gang til.

Resulterte i orgasme nr to for i dag. Tenner ikke på wet, men måten du skriver på. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 4. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted April 20, Share this post Link to post Share on other sites.

Guest   0 posts. Posted April 22, Jeg fingret meg selv mens jeg leste om deg og det var kjempedeilig!! Måtte inn igjen nå og titte.. Posted April 23, Hun begynner å stønne deilig i munnen min mens hun stryker puppene mine også Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Hyttetur "mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet.

Fuktproblem "De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Kassaoppgjøret "Det var tydelig at han likte behandlingen både på lyder og kroppsspråket.

Hyttetur med ny vri "Pikken til Håkon, som nå også var knallhard, lå oppover ryggen til Einar og pulserte kraftig. En første gang for så mangt "Det var så trangt, men deilig. Kassaoppgjøret "Hun kunne se at pikken hans pulserte under buksestoffet idet han begynte å slikke i seg saftene hennes og lot tungen gli i mellom og rundt de Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn i hvert støt så det klasket høyt i hele stua.

Første møte "Kari gjengjeldte nytelsen, ved å forsiktig stryke over kroppen til Ida, aldri hadde hun tatt på en kvinnekropp før. Sexgudinnen fra tallet "Hun slikket på to av fingrene sine før hun beveget hånden sin sakte opp bak ballene mine. Hyttenaboene del 1 "Den vokste seg raskt stor, det var ikke den største pikken hun hadde hatt i munnen, men det var ikke langt unna.

Øynene ble sikkert store som tinntallerkener, haken hang sikkert ned på brystkassen. Håret skal være bundet opp i hestehale. Jeg ble ganske skaket Måtte bare se om jeg kunne finne mer. Tusen spørsmål surret i hodet. Flyttet markøren noen hakk lengre opp og åpnet meldingen.

Du har en fantastisk fitte. Gleder meg til å knulle deg igjen. Du er deilig du og. Gleder meg til vi kan treffes igjen. Elsker kuken din» «Du skal ikke røre kuken hans! Han kan få slikke deg til orgasme etter at jeg har pult deg! Husk du er overvåket! Skal nok klare å holde han vekke. Etter at du har gjort det vil han vel kjenne lukten og smaken av mann? Tror sikkert det er fitte safter» «Han vil reagere på min hårløse fitte. Tenk om han ikke liker det? Skal rise rompen din så den er rødglødende!

Fant et annet vedlegg som var veldig stort. Film av min kone som blir befølt og kledd naken. Kort etter suger hun han og så var de i gang. Jeg kopierte like godt hele greia. Kunne drept dem begge to på flekken. Jeg gikk ut i garasjen og rotet frem noen saker. Smilte for meg selv. Tok meg en snartur til kondomeriet, innom en sportsbutikk Jeg lot lapp toppen stå, satte den i hvilemodus.

I flere timer satt jeg i mørket i stuen. Jeg var forbannet, fortvilet, tanker raste rundt i hodet mitt. Klokken ti på tolv hørte jeg bilen i oppkjørselen. Hørte de knise og le. Å gud nå igjen. Blir den aldri mettet den der! Du får bare ta imot. Stille listet jeg meg ned i mitt nye kostyme. Svart motorsykkeldress i skinn, vernestøvler, gassmaske, gammel vernehjelm.

Jeg bar en pose i ene hånden og en Paint Gun i andre. Jeg gikk på Landbrukshøgskolen på Ås, en stund før det ble universitet der. Som eldste av tre jenter i søskenflokken skulle jeg arve gården ganske langt oppi Gudbrandsdalen. Hybel var en greie, internatet hadde jeg ikke så lyst på, siden det var mye gutter på internatet. Jeg fikk en hybel hos en dame som bodde på en gård litt nærmere Drøbak. Det var hennes gård, men hun drev ikke jorda selv. Den var leid ut til naboen. Damen var enke, uten arvinger og ca 45 år så vidt jeg kan huske.

Det var ikke en hybel hun leidde ut, men et rom. Det var greitt nok syntes jeg. Leia var for strøm, rom vann, vask og mat. Jeg flyttet inn der en uke før skolestart og fant meg godt til rette både på skolen og hos Gunhild. Gunhild jobba på kommuneadministrasjonen i Vestby og vi reiste samtidig. Vi delte bad og det var ikke noe stort nytt for meg. Jeg delte jo bad med min mor og to yngre søstre hjemme på Vågå. Etter 14 dager, mens jeg stod og pusset tennene en lørdag, kom hun inn og lurte på om det var greitt at hun dusja.

Jeg sa bare at det var da selvsagt, uten at jeg tenkte noe mer på det. Hun tok av badekåpen og var naturlig nok naken under. Jeg registrerte at hun hadde ganske store fyldige pupper og runde kurver. Dvs at jeg fikk det bekreftet. Jeg hadde jo smått registrert det. Jeg pusset tennene ferdig og gikk på kjøkkenet, vegg i vegg.

Da Gunhild var ferdig kom hun ut av badet med turban og ellers naken, smilte til meg, tok et eple, frokosten, og fortalte meg at hun ventet en god venninne på besøk i dag. De kom nok til å bli fnisete mente hun. Jeg mente at det var da greitt, men la merke til at dotten mellom bena var borte. Hun hadde barbert musa. Hun la merke til det og hvor blikket mitt var festet.

Ja, det er vi. Hun er riktignok gift, og jeg har vært det, men ja vi er lesbiske. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde hørt om slik, men aldri aldri hørt om noen, og nå var husvertinna mi naken foran meg og sa hun var lesbisk.

Er det ekkelt å høre om dette? Jeg kunne ikke si jeg syntes det var rart, men ekkelt? Nei, jeg hadde aldri reflektert over det. Hun lignet ikke på noen typisk traktorlesbe eller annen stereotyp på lesbe slik jeg senere lærte at de så ut. Dette var ei normal dame, med former. Hele hagen deres var og er veldig skjult og privat, har jeg har tatt av toppen et par ganger alene også, når ingen var rundt, men ikke foran noen andre.

Jeg var der en del fra jeg var 10 kan man si. Hun ønsket meg uti toppløs også uti, og jeg bare «hvorfor ikke», tok av toppen, slang den i stolen og hoppa i, det føles så utrolig å svømme naken eller toppløs. Hun kommenterte puppa mine, hvordan de struttet og spisse brystene mine og brystvortene var blitt. Etter en stund tok hun av seg badedrakt bunnen og kastet den til stolen, og svømte litt mer, hun spurte om jeg noen gang svømte helt naken før, og Ja, det gjorde jeg et par ganger alt av meg selv i bassenget deres, hun var så interessert da jeg fortalte henne at jeg gjorde, og ville at jeg skulle ta av meg bunnen også, så til slutt gjorde jeg og vi snakket og svømte for en stund, så vi fikk ut og hoppet inn i badestamp, som begge nakne , det føltes rart at hun så meg naken, akkurat nå.

Faktisk hadde hun sett meg naken siden jeg ble født, hun pleide å skifte mine bleier og gi meg bad, hele tiden da jeg vokste opp, men dette var første gang hun så meg naken siden jeg var blitt stor, og jeg hadde aldri sett henne naken heller, vel kanskje et par ganger, men ikke rett foran meg, men hun fortsatte å si hvor søte og vokst opp jeg var blitt.

Hun så nærmere på museområdet og sa sa det var så sexy sexy, med naken barberbert mus. Jeg senket ned i det varme vannet som i stampen og kroppen ble så avslappet og kilen over alt. Jeg elsket og elsker fortsatt de sterke vannstrålene som skyter ut rundt hele kanten av den , Hennes bryster var så perfekt og sexy og jeg , jeg ønsket mine ville skynde seg og vokse sånn, hennes vare en D cup,, og hennes rumpe er bare perfekt størrelse også.

Hun var over 45 da, men , men wow, men fortsatt sexy, og da jeg så hennes barberte glatte mus på nært hold, jeg kunne ikke tro det, men jeg prøvde ikke å se på det.

Vannet følte såååå bra på kroppen min. Helt naken beveget hun seg rundt til forskjellige steder i hottubben og sa OMG, Dette er deilig. Hun sa det beste stedet å være i, og sa kom her, kom så skal jeg vise deg. Hun holdt meg og snudde meg rundt for å kjenne den siden , og holdt meg bakfra, holdt hele kroppen min mot sin, holdt magen og puppa,. Det føltes så varmt, jeg hadde aldri følt slik før, da som hun holdt, Hun nådde rundt og spredde beina mine og åpnet slik at vannstrålen siktet rett på meg,, OMG, hun satte meg så vannjetten på full styrke rett på min kosetapp, jeggynte å Jeg åpner glassdøren og stiger ut av dusjen.

Baderommet damper etter en lang, varm dusj. Jeg nyter varmen fra det oppvarmete baderomsgulvet og begynner å tørke meg. Stryker det myke håndkleet over kroppen. Det er få ting som slår store, myke hotellhåndklær. Jeg bøyer meg ned og tvinner håndkleet rundt håret som en turban. Ser meg i speilet og lager trutmunn til meg selv. Jeg tripper på tå ut av badet. Kveldens antrekk ligger klar på senga.

En sjokoladebrun, tettsittende kjole som rekker ned til knærne. Pyntet med gullpaljetter formet som blomster enkelte steder. Kjøpt ny før avreise. Svart blondeundertøy, svarte nylonstrømper med blondekant og et par lekre, høye hæler i gull. Kjøpt inn for å matche paljettene på kjolen.

Jeg har gledet meg i hele dag til å prøve antrekket. Jeg snurrer av håndkleet og lar det våte håret falle nedover nakken. Kaster håndkleet over en stolrygg. Naken står jeg foran sengen og betrakter klærne. Vurderer hvilket plagg jeg skal begynne med først. Jeg velger å begynne med hofteholderen.

En svart lekker sak med blonder. Strekker den rundt meg og fester hempen nede ved navlen. Snurrer den deretter rundt til korsryggen.

På ettermiddagen gikk jeg meg en tur, godt med litt frisk luft. Register a new account. Gjorde meg kåt så det holder. Tanken på å iføre seg regntøy for seksuell glede var ganske fremmed for meg. Jeg åpner pakken og trekker dem varsomt ut.

0 thoughts on “Wet sex erotikk noveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *