Norskejenter strappon

norskejenter strappon

D Hva syns resten om dette? Om man får en John Holmes opp bak sånn uten videre og uten oppvarming, er det jo ikke digg for jenter med vanlig anal heller liksom ;. Og det er nok et mindretall av damer som blir med på noe slikt, er noen av de jeg har vært sammen med som jeg vet at det ikke engang var vits i å hinte om det, og andre veien, noen som er så "rå" og eksprimentel at de kommer opp med slikt selv Vel, det er som Cowboy sier; det er ikke noe tennende for meg å utføre slikt på kjæresten min.

Ikke bærer han noe ønske om det heller. Jeg synes det er noe avtennende med å putte kjæresten min i en slik "sårbar" stilling om jeg kan kalle den det, og jeg liker at han er en barsk mannemann som heller setter meg på plass. Veit ikke om noen bedre måte å forklare det på. Det er jo akkurat dette som er hele greia Så dette er helt individuelt, men det som er uansett sikkert, skal det gi glede, så må det være noe BEGGE tror kan tenne, og da er det jo bare å prøve det ut Heldigvis for meg så er jeg i ett forhold hvor begge to ikke føler at dette er noe vi ønsker å prøve ut: Er ikke som jeg sier at dette er noe ekkelt eller dumt for par i andre forhold.

Hva andre gjør sammen i senga er helt opp til dem, og hvis de tenner på det; why not. Eksen min foreslo det på en spøkefull tone da vi var sammen. Jeg tror faktisk jeg angrer av to grunner. For det første ville det vært gøy å prøvd, da å få noe opp i analen er ganske godt, videre har jeg leverage over henne med tanke på å få tadd henne i analen. Jeg spøker med det noen ganger, jeg også, men det er bare for å med vilje sette han ut litt.

Hvis han plutselig hadde sagt ja med en alvorlig tone, så hadde jeg nok selv blitt så satt ut at jeg ikke vet hvor jeg hadde gjort av meg. Han vet meget godt at jeg kødder med det, så det bekymrer jeg meg ikke noe for: Dette har vi snakket om mange ganger, faktisk.

Ingen av oss er noe glad i å få ting inn i rumpa. Jeg bare prøvde å fortelle Vajrayana at selv om jenter på en spøkefull måte legger frem at de ønsker å gjøre slike ting, så er det ikke alltid de mener det. Dette har jeg diskutert før, her inne. Jeg har prøvd det flere ganger, men finner ikke noen spesiell nytelse i det. Kunne gjort det igjen for hans del, men han tenner selvagt på at jeg også nyter.

Ikke vil han det, heller. Når damene først kommer igang med anal og bryter den barrieren de har vokst opp med at sånt er fyfy og lever et norsk samlivs-standard enda som er til de grader utgått på dato så får de ikke nok av det. Det er min erfaring ihvertfall. Så lenge man tar seg god tid og bruker Masse  lube. Derfor jeg ikke gidder sjøl å ta initiativ til det.

Blir bare om dama sjøl vil det, ellers blir det alt for mye av det gode. Det er det deiligste som finnes. Har ei som er endel eldre enn meg. Hun puler meg lenge å orgasmene er superdeilige. Jeg kan godt pule deg med et kosteskaft om du vil? Gjerne langkost så jeg slipper å komme borti deg. Ellers er mitt tips homsebar, der vil du finnes masse villige partnere og det er jo der dere hører hjemme. Du vet mannfolk har en prostata, som ved stimuli gir vistnok sykt gode orgasmer?

Kvinner kan også stimulere denne. SÅ, om mannfolk tenner på kvinner, selv om det er kvinner som puler dem i analen, så er det IKKE homofile.

To gutter skal nå sitte og diskutere deres opplevelser med å bli pult i rumpa på privat chat Det er utrolig sexy og pirrende med menn som lar meg leke med rumpa deres. Det gjør de sikkert allerede. Etter en orgasme så er jeg tom og ferdig. Spesielt at du som mann kan få mange orgasmer Hva skjer egentlig med penisen din i slike situasjoner?

Kommer det luft ut eller noe? Trodde bar kvinner kunne få mange orgasmer uten pause. Nei, blir helt anderledes når jeg blir tatt i rumpa med strapon.

Stimulerer på en annen måte, orgasmen er helt annen opplevelse, mye mer intenst, innvendig og ofte kommer det ikke noen sprut ut.

Mister ikke energien å kan holde på lenge. Normalt får jeg orgasmer, men skjedd at jeg har fått over 10 orgasmer. Bare tull det, at gutter ikke kan få flere orgasmer. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Hvordan finne jenter som vil ta meg med strap on?

Sign in to follow this    Followers 2. Hvordan finne jenter som vil ta meg med strap on? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. AnonymBruker   Report post  ·  1.

Posted March 31, Er en hetro gutt som søker etter ei jente som vil ta meg med strap on.

Norskejenter strappon -

I found your norskejenter strappon on RealEscort. Nå er forholdet vårt veldig nytt, så jeg er fortsatt litt usikker på hva han ville synes om det. Du vet mannfolk har en prostata, som ved stimuli gir vistnok sykt gode orgasmer? Ingen av oss er noe glad i å få ting inn i rumpa. norskejenter strappon

0 thoughts on “Norskejenter strappon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *