Barbere underlivet menn store peniser

barbere underlivet menn store peniser

Man kan altså få nupper av intimbarbering, men intimbarbering fører ikke automatisk til nupper. Det er som oftest utstyret eller egen behandling som svikter. Denne myten blir derfor avkreftet. Ordentlig barberskum uten parabener, en skarp barberhøvel og en god fuktighetskrem. Kvinner liker hår der nede Dette er en myte som er vanskelig å avkrefte eller bekrefte, da det omtrent finnes like mange seksuelle preferanser som det finnes mennesker.

Det finnes absolutt kvinner der ute som foretrekker hår enn glattbarbert, men når det er sagt så vil nok de fleste foretrekke at du er barbert eller trimmet.

En god tommelfingerregel er å gå for den gyldne middelvei, nemlig trimmet. Det vil uansett være et større «turn off»  å være ubarbert for en som foretrekker barbert, enn det vil være å være nybarbert for en som foretrekker hår.

Nettopp derfor skal du gå for trimmeren i områdene rundt pung og penis, mens pungen og nederst på penis skal være glattbarbert. Du har selvfølgelig også noe du skulle sagt, det er tross alt din kropp. Foretrekker du det ene over det andre er det også viktig at du gjør det klart overfor partneren din. Myten blir avkreftet, da påstanden ikke er universell.

Du vil finner kvinner som foretrekker kjønnshår og de som foretrekker at du fjerner de. Ekte mannfolk driver ikke med intimbarbering Ekte mannfolk gjør det de og deres eventuelle sexpartner foretrekker.

Intimbarbering viser at du er en mann som tar vare på og pleier kroppen din. Om du ikke er en stor tilhenger av høvelen, kan en god trim være å foretrekke. Er du i et fast forhold vil du raskt lære partneren din å kjenne og være klar over personens preferanser. Skulle du derimot være singel og på utkikk, så vil det være lurt å sette av noe tid til å pleie den intimesonen.

Som den  gyldne regel så fint sier det ; «Alt dere vil at andre skal gjøre, skal deres også gjøre mot dem. Foretrekker du selv en glattbarbert intimsone hos din sexpartner, kan du også regne med at det motsatte er tilfellet. Myten blir avkreftet, da ekte mannfolk er trygge på seg selv og tar valget om intimbarbering etter egne preferanser.

Du kan selvfølglig bruke barberhøvelen din til intimbarberingen. Det som er viktig er at du ikke bruker samme barberblad som du bruker i ansiktet.

Bruker du samme barberblad kan du nemlig være så uheldig at du overfører bakterier fra et sted til det andre. Derfor kan det være lurt å ha to forskjellige barberhøvler, men du kan også løse problemet ved å ha god kontroll på hvilke barberblader du bruker til intimbarbering og til vanlig barbering.

Myten blir bekreftet, det er nemlig ikke noe problem å bruke samme høvel, så lenge du bytter barberblader! Du finner vårt store utvalg av barberblader her! Dette stemmer ikke, da det ikke finnes ett riktig svar, men det finnes flere argumenter for at det kan være lurt å gå for trimmeren istedenfor barberhøvelen. Har du mye hår på kroppen vil det jo naturligvis se merkelig ut om du plutselig har ett området som er glattbarbert, i dette tilfellet vil det være lurt å gå for trimmeren.

Trimming kan også gå noe raskere og være enklere enn en glattbarbering, og derfor foretrukket av mange. Om du ikke kan forestille deg det, prøv å se for deg en tennisball og en tom ballong med to klinkekuler i. For å gjøre pungen hard kreves det kulde. Kulde på pungen krever sin mann. Det du gjør, er rett og slett å bruke dusjhodet for å spyle den lenge i iskaldt vann.

Selv om dette virker avstøtende på de fleste, så er det ikke noe problem om du stiller vannet gradvis mot iskaldt. Etter noen minutter med isvann på påsan skal den ha blitt rund og hard i fisken.

Da må du være kjapp og effektiv med barbergelen og ditto med høvelen. Man må smi mens jernet er kaldt. Som i sted bør man holde penis borte evt slenge den over skuldra eller knytte den rundt låret med én hånd mens man barberer med den andre. Pass på at du ikke får for mye gel på penis, da dette kan gjøre den glatt og sleip og faren for å glippe taket mens man barberer er overhengende.

Det er lettest å starte med å barbere nedover. Begynn ved roten av penis, og la høvelen rake nedover. Du vil merke at det slett ikke er så ubehagelig som du trodde, og at det er langt fra smertefullt. Fortsett med å rake nedover parallelt bortover til du når ytterkantene. Da kan du begynne forfra med å rake på skrå. Etterhvert må du gjennom de flest mulig vinkler for å oppnå en glattest mulig pung. Du kan bruke penis som "styrepinne" ved å dra i den i forskjellige retinger for å dra ut huden og forenkle barberingen.

Om du har tre hender eller en assistent som kan holde penis , kan du også bruke fingrene på den tredje hånden til å glatte ut små partier av punghuden for enklere barbering. Til slutt kan du barbere skrotum.

Det er bare å innsi at det ser teit ut med glatt pung som har skjegg under haken. Du bruker igjen venstre hånd til å løfte bort pungen mest mulig mens du drar høvelen mot rektum. Nøyaktig hvor langt du vil dra, bestemmer du selv. Noen foretrekker å barbere helt bak, og dermed eliminere en eventuell fare for dangelbær Andre igjen har rapportert om økt klamhet pga manglende hår. Når du føler deg fornøyd med glattheten, så er det bare å få på lunket vann og skylle bort gelrester og evt blod.

Om du har fått små kutt vil disse minne deg på sitt nærvær om de får vann på seg, noe som medfører stikkende smerte i noen sekunder. Når du er ute av dusjen, så tørker du av deg selv, og smører inn huden du har barbert med sinksalve. Dette gjør at huden "restituerer" fortere, og forblir glatt.

Dessuten vil hårene vokse saktere ut igjen. Om du har fått små sår, bør du smøre inn huden med Vibratorrens. Denne er antibakteriell og sørger for at ingen bakterier kommer nedi sårene og lager små kviseliknende røde prikker.

Ikke alle jenter liker at guttens kjønn ser ut som en nyfødt kenguru heller. Derfor kan du la det være igjen et lite veltrimmet område i overkant av penis slik at man i det minste føler seg litt mann. Hvor stort og hvor veltrimmet dette skal være, er helt opp til deg eller kjæresten din. Om du har fast partner kan du også barbere inn forbokstaven til jenta her. Dette kan gi grunnlag for begeistring hos partner da det blir sett på som både en erklæring og en navnelapp.

Er du heldig, har partnern din navn som Ingrid eller Linn, noe som forenkler barbering. Er du uheldig, heter hun Wendy eller Æsil. De første gangene vil du oppleve en stor nytelse av dette og du føler deg umiddelbart mer sexy, selv etter du har klær på. Jentene vil mest sannsynligvis kaste seg etter kjønnet ditt for å gi deg orale gleder siden de slipper å bekymre seg for hår i maten eller andre ting som måtte leve i busken din. Informativ og lett og følge, godt rettet mot first timers Anbefaler alle å gjøre dette.

Men's best successes come after their disappointments Henry Ward Beecher. Det er godt å få bruke ord som "pungskinn" en gang i blant også. Når det gjelder maskin så må man aldri bruke den på en varm og pløsete pung. I det den tar med seg litt av pungskinnet er helvetet løs og smertene vil gjøre resten av barberingen lite hyggelig. En kald og stram pung kan derimot godt friseres med maskin og en forsiktig hånd. Forøvrig pleier jeg å knytte den rundt låret. Kanskje dykk kan hjelpe kvarandre å lage den ultimate tråden for hårløse kjønn eller noko?

Med bildefeed og greier, eg er lett med! Nei men frå spøk til revolver, prøv dette folkens. Har alltid brukt maskin!! Du er både kvalm og bitter på vegne av samtlige debattanter på VGD, Det viser du gjennom dine innlegg og manglende sosiale skills.

Hva faen er det egentlig jeg beveger meg ut på nå? En guide til shaving av menn? P Det er ikke verre enn å prøve seg frem da. Men gå over med saksen først.. Først, finn en dusj. Så setter du på varmvannet å dusjer litt slik at huden mykener opp..

Så kan du jo bare prøve deg frem egentlig, pass på å holde ting stramt.. Men hvor mye barberer dere? Må da se rimelig teit ut med glatt pung mot hårete lår? Og er man først i gang med dem må man vel ta hele beina? Skal vi se ut som småunger igjen mener du? Det ser ikke så uvanlig ut egentlig.. Man legger jo ikke merke til så mye hår på pungen uansett..? Når det gjelder ellers så er det jo bare å stusse litt, du har jo ikke så lange hår på bena at det vil se rart ut vel?

Stuss alt, og glattbarber pungen og undersiden av staken om det er noe der.

barbere underlivet menn store peniser Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Fikk du svar på det du lurte på? Fra glans og under forhuden på baksiden av penis er det en liten streng. Du finner vårt store utvalg av barberblader her! Det kjennes som en kul øverst i pungen.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Vanlig at gutter shaver nedentil? Har aldri gjort det før jeg, men plages med mye hår som klør og faller av. Er det vanlig at gutter barberer seg nedentil? Eller er det uvanlig å ikke barbere nedentil?

Er liksom ikke det jeg snakker med folk om, så jeg håper på et svar her! Og hvordan skal jeg barbere meg der? Stå lent over søppeldunken på badet? Barbere med barbermaskinen som jeg bruker til å barbere skjegget med? Haha, trenger noen tips her!!! Vil du diskutere all slags sport? Da er dette forumet for deg! Jeg har ikke sjekka på alle, men har inntrykk at det er ganske vanlig.. Hvis du barberer bort alt kommer det til å stikke og svi som et helvete etter én dag.

Stikk innom en guttedusj på den lokale gymmen.. P Å glem den barbermaskinen din.. P Kjøp deg en barberhøvel. Har alltid brukt maskin!! Du er både kvalm og bitter på vegne av samtlige debattanter på VGD, Det viser du gjennom dine innlegg og manglende sosiale skills. Jeg kan få moderatorene til å stenge tråden jeg laget og la diskusjonen fortsette her eller vi kan ha to tråder om samme tema.

Jeg kaster ballen over til trådstarter her, så får vi se om vi kommer frem til en felles enighet. Krig, fred og religion og sånn Oh, what are they going to do when the lights go down.

Without you to guide them all to Zion? Eg var så uheldig at eg blei dratt med på ein gåtur snart etter eg hadde barbert meg for første gong. Opp Rapporter 18 iChristian iChristian Bruker.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Guide til intimbarbering Startet av Swafty , 6. Tiden hvor mannfolk aldri barberte seg under haken er uten tvil forbi, og selv om enkelte fremdeles mener at gutter skal ha en rufsete liten kvast rundt staken sin, så er det mer og mer akseptert at man i det minste finpusser litt på busken. Derfor, som til alt annet her i verden, en guide. Med alt dette i handlekurven vil du muligens få et noe suspekt blikk fra damen i kassa, men slikt får du bare finne deg i.

Hun har sikkert allerede våte tanker om ditt glattbarberte kjønn, så gi henne gjerne et kinky smil eller et lurt blikk. Siden dette er din første gang, så må du ikke være overrasket over at det kanskje er en del hår der fra før. Derfor tok du med deg saks og barbermaskin, siden barberhøvler pleier å gjøre mer skade enn gagn om du drar den gjennom hårbusken din. Skade er forøvrig det siste du vil pådra deg i, på og rundt kjønnet ditt.

Desto mer du får vekk med saksen, desto mindre stress blir det med barbermaskinen eller høvelen. Det letteste er å begynne med området over staken. Da får du litt trening med saksen, samtidig som sjansen for å klippe av seg en eller flere testikler er minimal. Når du har fått klippet håret over penis ned til huden, er det på tide å begynne med Påsan. Om du er av en velutrustede typen, kan du med enkelhet slenge penis over skulderen for å oppnå en bedre arbeidsstilling. Om du derimot ikke har lang penis, bør du holde den borte med venstre hånd høyre om du er venstrehendt.

I tilfelle du ikke har ressonert deg frem til det på egen hånd, så må jeg påpeke at du må være ytterst forsiktig med saksen slik at du ikke klipper deg i pungskinnet. Pungskinnet er veldig tynt, og nervene ligger tett opp til overflaten av huden, noe du vil merke om du er uheldig. Når du har fått klippet bort mesteparten av hårene på lykkeposen, kan du vurdere å klippe i området mellom pungen og lårene.

Om man lar dette området stå ubarbert vil det til forveksling likne sideburns, noe som bare et svært begrenset antall jenter finner opphissende Du finner de på Countryfestivalen på Vinstra. Om du føler deg stø på saksen og samtidig føler for å klippe litt mer, kan du ta turen bak pungen og klippe litt der også. Med en hårkutter hår dette ganske radig for seg. Begynn med å barbere med hårene altså nedover , og fortsett etterhvert på skrå.

Når du er ferdig, raker du litt oppover og får med deg de siste restene. Om du har gjort dette riktig, så vil huden se ganske hårløs ut noe den også bør være. Det føles derimot ikke særlig glatt enda, men dette er oppgaven til barberhøvelen. Om du vil bruke hårkuttern på pungen er helt opp til deg selv, men jeg advarer deg.

Idet du får hårkuttern borti pungskinnet så svir det. Hårkuttern fungerer også utmerket mellom pung og lår. Så dette er gjort i en håndvendig. Igjen vil jeg fraråde å bruke den i skrotum, da huden er ganske tynn der også. Med en blanding av forventninger og nervøsitet er det på tide å ta steget til den komplette glatthet. Dette oppnår du kun med en skikkelig høvel.

Mange er svært skeptiske til bruk av slike skarpe gjenstander på en så viktig og elsket kroppsdel, men om du ikke har Parkinsons burde dette gå strålende. En ting å huske på, er at varm hud og varme hår er lettere å barbere. Det kan derfor være lurt å ta barberingen i dusjen. Bruk gjerne litt tid på å vaske kropp og hår i forkant slik at kroppen og pelsen blir god og varm til barberingen.

Er du ekstra lur, så setter du i balsamen før du begynner å barbere deg slik at den kan virke mens du arbeider. Da blir det lettere å skylle av høvelen samtidig som at det ikke kommer masse vann rennende som tar med seg gelen du har smurt inn. Begynn altså med å smøre inn gel. Ikke vær gnien, desto mer desto bedre.

La den virke litt, slik at den kan myke opp hårene mest mulig. Nå er det bare å begynne, og som med hårkuttern, så begynner du øverst. Rak nedover med hårene først, så på skrå, så sidelengs begge veier før du avslutter med å rake fra penis og opp.

Nøyaktig hvor langt opp du vil barbere er opp til deg selv. Pass på å rake sakte oppover da huden blir mektig irritert av å bli skjært på mot hårene. Det er lett å begynne å blø om du er uforsiktig. Det vil også svi noe djevelsk når vannet renner over i etterkant, dessuten vil det komme mange små, stygge og røde prikker der etter noen timer. Vær altså forsiktig og nøyaktig.

Du vil kanskje barbere mellom lår og pung for å oppnå mest mulig erfaring før du går i gang med selve pungen. Om du ikke har hårkuttet området over penis før barbering vil jeg anbefale å bytte blad, slik at du er sikret optimal barbering og minst irritasjon. Sløve blad er å be om sår og smerte. Mellomområdet er lettest å barbere om man holder borte pung og penis og drar høvelen fra pungen mot låret. Deretter kan du dra den ovenfra og ned. Som ellers gjelder det å få raket i flest mulig retninger for å oppnå størst mulig glatthet.

Da er vi kommet til rosinen i pølsa. Eller rosinen under pølsa, rettere sagt. Som de fleste av dere sikkert kan forestille seg, er det lettere å barbere en hard, rund pung enn en slapp hengepung. Om du ikke kan forestille deg det, prøv å se for deg en tennisball og en tom ballong med to klinkekuler i. For å gjøre pungen hard kreves det kulde. Kulde på pungen krever sin mann. Det du gjør, er rett og slett å bruke dusjhodet for å spyle den lenge i iskaldt vann.

0 thoughts on “Barbere underlivet menn store peniser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *